2014-09-17 03:06:08
Φωτογραφία για ΜΑΖΟΥΑΚΟΥ : ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟ! ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΧΗΜΕΙΑ...
Η παρουσία του στην αριστερή πτέρυγα του Ολυμπιακού βοήθησε πολύ την ανασταλτική λειτουργία των ερυθρόλευκων, ενώ πολλές φορές με τις κούρσες του κατάφερε να... απασχολήσει τους αμυντικούς της Ατλέτικο.

Ο λόγος για τον Αρτούρ Μαζουακού, ο οποίος μετά το ματς είπε πως «μπορεί να είμαστε μια νέα ομάδα, όμως δείξαμε στον αγωνιστικό χώρο ότι έχουμε καλή χημεία. Στοιχείο, που βοηθάει πολύ στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να είμαστε δεμένοι και να αποδίδουμε καλό ποδόσφαιρο».

Ο Γάλλος αμυντικός ξεκαθάρισε πως «δεν έχουμε να φοβηθούμε κανένα αντίπαλο. Δείξαμε σεβασμό στην Ατλέτικο, παλιοί και νέοι παίκτες δώσαμε το μάξιμουμ, Αντιμετωπίσαμε τον αντίπαλο με σεβασμό και στο τέλος κατορθώσαμε να κερδίσουμε. Η χαρά μας είναι πολύ μεγάλη, Βέβαια πρέπει αν συζητήσουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με τον ίδιο τρόπο αυτή την ώρα πρέπει να το χαρούμε»

Σε ερώτηση σχετική με το γκολ που πέτυχε ο Μαζουακού είπε πως «δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις φάσεις σαν κι αυτή. Σήμερα κάναμε μία τέτοια φάση, Είμαι πολύ χαρούμενος, για το γεγονός ότι φαίνεται ότι η δουλειά βγαίνει στους αγώνες».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ