2014-09-17 08:40:20
Φωτογραφία για Απολογούνται οι τρεις φίλαθλοι για τα επεισόδια – Τελικά τον 46χρονο τον χτύπησαν
Το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου θα περάσουν σήμερα στις 11.30 το πρωί οι τρεις νεαροί προκειμένου να... απολογηθούν στην ανακρίτρια για τα όσα συνέβησαν το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο του Ηροδότου, στη Νέα Αλικαρνασσό την ώρα του παιχνιδιού Ηρόδοτος – Εθνικός Πειραιώς.

Από τα επεισόδια τραυματίστηκε σοβαρά ο 46χρονος Κωνσταντίνος Κατσούλης ο οποίος νοσηλεύεται στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Αθήνας.

Την περασμένη Δευτέρα οι τρεις άνδρες 22, 24 και 27 χρόνων βρέθηκαν ενώπιον του Εισαγγελέα ο οποίος τους άσκησε ποινικές διώξεις για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και κατά συναυτουργία, για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή και κατά συναυτουργία σε αθλητική εγκατάσταση ενώ ο 24χρονος φέρει ακόμα δίωξη για παράνομη οπλοφορία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα πράγματα «ξέφυγαν» όταν ο 27χρονος κι ο 22χρονος προσπάθησαν να κατεβάσουν το πανό του Εθνικού την ώρα που μία ομάδα οπαδών του Ηροδότου προχώρησαν προς την κερκίδα για να προκαλέσουν καυγά.


Στα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν συμμετείχαν τόσο οι τρεις νεαροί που βρίσκονται στον εισαγγελέα όσο κι ένας 32χρονος που αναζητείται από τις αρχές.

Δεν υπάρχει ανεύρυσμα

Τελικά η εγκεφαλική αιμορραγία που προκλήθηκε στον 46χρονο φίλαθλο δεν προήλθε από ανεύρυσμα σύμφωνα με τους γιατρούς του 401 Στρατιωτικού Νοσοκομείου.

Όπως έγραψε και χθες το cretapost η ιατρική ομάδα του νοσοκομείου του έκαναν τραχειοστομή και αγγειογραφία η οποία έδειξε ότι δεν υπάρχει κανένα ανεύρυσμα με αποτέλεσμα η αιμορραγία να προήλθε από χτύπημα.

Την ίδια ώρα, μαρτυρία φιλάθλου που βρισκόταν μπροστά στο τραγικό συμβάν αποκαλύπτει ότι τον Κωνσταντίνο Κατσούλη τον χτύπησαν με σιδερογροθιά στο κεφάλι.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ