2014-09-17 08:45:03
Φωτογραφία για Καταγγελίες Τσίπρα για απειλές κατά της ζωής του
Η αποκάλυψη της διευθύντριας του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ ότι δέχθηκε απειλές κατά της ζωής της, όταν μίλησε για τους έλληνες φοροφυγάδες, αλλά και οι ανάλογες καταγγελίες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα έχουν προκαλέσει αναταραχή στις εισαγγελικές αρχές, οι οποίες εξετάζουν το ενδεχόμενο να διατάξουν τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας.

Οι εισαγγελικές αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να διατάξουν ή όχι προκαταρκτική έρευνα τόσο για την αναφορά της κ. Λαγκάρντ, κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στους Financial Times, για απειλές κατά της ζωής της, όσο και για τις ανάλογες απειλές, που, όπως κατήγγειλε, δέχθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Σημειώνουμε, ότι κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ο κ. Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της ΔΕΘ έκανε λόγο για απειλές που δέχτηκε και εκείνος.

Νωρίτερα, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χαρ. Αθανασίου, απέστειλε επιστολή στην κ. Λαγκάρντ με την οποία της ζητάει περισσότερες πληροφορίες για το επίμαχο θέμα, προκειμένου οι ελληνικές Αρχές να μπορούν να προχωρήσουν σε νόμιμες ενέργειες.


Στη συνέντευξή της η Κριστίν Λαγκάρντ της στους Financial Times άναψε φωτιές καθώς είπε πως όταν μίλησε για τους Έλληνες φοροφυγάδες δέχθηκε απειλές για τη ζωή της και μάλιστα εξαιτίας αυτών των απειλών, αυξήθηκε η φρουρά της. Η Κριστίν Λαγκάρντ δήλωσε πως "καλύτερα να μην πω πολλά, γιατί όπως ξέρετε στο παρελθόν όταν μίλησα για τους Έλληνες και τους φόρους τους, έλαβα απειλές για τη ζωή μου". Ενώ συνέχισε και αναρωτήθηκε με νόημα: "Αλλά πληρώνει στα αλήθεια τους φόρους τους ο ναυτιλιακός τομέας; Οι άλλοι; Δεν νομίζω". Με τη φράση αυτή η Κριστίν Λαγκάρντ ουσιαστικά εξέφρασε την πεποίθηση πως οι παραπάνω δεν πληρώνουν τους φόρους τους στην Ελλάδα.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
VERLAIN ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ MERCEDES GP
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
VERLAIN ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ MERCEDES GP
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ