2014-09-17 11:25:54
Φωτογραφία για Αιτωλ/νία: Τι οδήγησε τα τρία αδέρφια να απειλούν πως θα αυτοκτονήσουν
Αργά το βράδυ της Τρίτης έληξε το θρίλερ με τα 3 αδέλφια που είχαν κλειστεί στο σπίτι τους και απειλούσαν να αυτοκτονήσουν.

Αστυνομικοί της διεύθυνσης Αιτωλίας από το Μεσολόγγι ύστερα από καταγγελίες κατοίκων του Γαλατά οι οποίες αφορούσαν την συμπεριφορά των 3 αδελφών στο χωριό, φώναζαν ,έβριζαν και κυκλοφορούσαν με μαχαίρια, προσπάθησαν να μιλήσουν στα 3 αδέλφια τα οποία στην παρουσία των αστυνομικών απειλούσαν ότι θα αυτοτραυματιστούν με μαχαίρια που κρατούσαν.

Η ψύχραιμη αντιμετώπιση των 3 αδελφών από τους αστυνομικούς της ασφάλειας Μεσολογγίου με την συνδρομή 2 ψυχολόγων ενός διαπραγματευτή και την πολύτιμη βοήθεια της αδελφής των 3 αλλά και μιας οικογενειακής φίλης είχαν σαν αποτέλεσμα το αίσιο τέλος του θρίλερ που είχε αρχίσει από τις 3 η ώρα το μεσημέρι.

Τα 3 αδέλφια αυτή την στιγμή έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Μεσολογγίου όπου τους παρέχεται ιατρική και ψυχολογική υποστήριξη.

Να σημειώσουμε ότι και τα 3 αδέλφια πάσχουν από ψυχολογικά προβλήματα αλλά λόγω της άσχημης οικονομικής κατάστασης στην οποία βρίσκονται δεν μπορούν να ακολουθήσουν φαρμακευτική αγωγή όπως ακολουθούσαν παλιότερα.

Πηγή: onairnews
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ