2014-09-17 12:51:39
Φωτογραφία για ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΗΣ Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ Η NOVA
Η Nova ανακοίνωσε τη μετάδοση της κλήρωσης της Basket League για τη σεζόν 2014-2015, που θα γίνει τη Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου στις 19:30.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η κλήρωση του πρωταθλήματος της Basket League για τη σεζόν 2014-2015 έρχεται στα κανάλια Novasports! Τη Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου στις 19:30 σε απευθείας μετάδοση από το θέατρο του Pierce, στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος (DEREE), τα κανάλια Novasports 2 και Novasports 2 HD θα καλύψουν την διαδικασία της κλήρωσης για το φετινό πρωτάθλημα της Basket League. Στην παρουσίαση θα είναι ο Γιώργος Συρίγος και ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου, ενώ η εκδήλωση θα προβληθεί αποκλειστικά και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO, καθώς και από το WEB TV του www.novasports.gr και θα είναι διαθέσιμο σε όλους τους φιλάθλους.

Οι 14 ομάδες της Basket League (Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Πανιώνιος, ΑΕΝΚ Δημουλάς, ΚΑΟΔ American Genetics, Άρης, Απόλλων Πατρών, Ρέθυμνο Aegean, Κολοσσός H Hotels, Τρίκαλα BC Aries, Πανελευσινιακός, ΑΕΚ, Κόροιβος Αμαλιάδας) θα μπουν στην κληρωτίδα και θα μάθουν τους αντιπάλους τους και αναλυτικά όλο το πρόγραμμα του πρωταθλήματος, για τη σεζόν 2014-2015 που θα ξεκινήσει το Σάββατο 11 Οκτωβρίου
. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και τις τιμητικές βραβεύσεις των κορυφαίων της σεζόν που προηγήθηκε.

Τη φετινή σεζόν το ελληνικό μπάσκετ θα έχει την τιμητική του, καθώς τα κανάλια Novasports υπηρετώντας το σλόγκαν «Όλα για την ομάδα σου», έχουν προγραμματίσει σημαντικές αλλαγές με στόχο την αρτιότερη κάλυψη των αγώνων. H κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα υπόσχεται λεπτό προς λεπτό δράση μέσα από τη δημοφιλή εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα». Συγκεκριμένα κάθε Σάββατο θα καλύπτονται οι πέντε αγώνες της κάθε αγωνιστικής, ενώ συνολικά τα κανάλια Novasports θα καλύψουν πάνω από 160 αγώνες έως και τους τελικούς.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το pole dancing της Refaeli (Video)
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το pole dancing της Refaeli (Video)
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ