2014-09-17 12:58:09
Φωτογραφία για Νεκρός 43χρονος μετά από επεισόδιο με σκυλιά
Την τελευταία του πνοή άφησε ξαφνικά, λίγο πριν τις 2 μετά τα μεσάνυχτα, ένας 43χρονος άνδρας, που... διέμενε στον οικισμό Μαμιδάκη στο Βόλο, ενώ προηγήθηκε επεισόδιο με «πρωταγωνιστή» το μεγαλόσωμο σκύλο του και αδέσποτα, στο οποίο ενεπλάκησαν και λιμενικοί, που αναγκάστηκαν να το τραυματίσουν, γιατί ήταν επιθετικό.

Το μεγαλόσωμο σκυλί επιτέθηκε σε αγέλη αδέσποτων σκύλων.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, στην περιοχή βρέθηκαν δύο λιμενικοί του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών (ΚΕΑ) για έλεγχο στην περιοχή, που προσπάθησαν, χωρίς επιτυχία να χωρίσουν τα σκυλιά που μάλωναν μεταξύ τους.

Οι κάτοικοι της περιοχής διαμαρτυρήθηκαν για τη φασαρία που έκαναν τα σκυλιά και, στην προσπάθειά τους να τα χωρίσουν, ο μεγαλόσωμος σκύλος του 43χρονου, κατοίκου της περιοχής, κινήθηκε απειλητικά κατά των δύο ανδρών της ΚΕΑ και του ιδιοκτήτη του, που προσπάθησε να το ηρεμήσει και να το απομακρύνει από τους δύο άνδρες, καθώς τα αδέσποτα σκυλιά είχαν ήδη απομακρυνθεί.


Μάταια, όμως, το μεγαλόσωμο σκυλί είχε αγριέψει, οπότε οι λιμενικοί αναγκάστηκαν να ρίξουν προειδοποιητικές βολές στον αέρα. Το σκυλί, όμως, δεν έκανε πίσω και εξακολουθούσε να είναι αγριεμένο, οπότε οι δύο άνδρες του ΚΕΑ, βλέποντας ότι πρόκειται για κατάσταση έκτακτης ανάγκης, αναγκάστηκαν να το τραυματίσουν στο πόδι, πυροβολώντας το με πιστόλι.

Μετά την εξέλιξη αυτή, ο σκύλος, τραυματισμένος, τράπηκε σε φυγή και τα πνεύματα ηρέμησαν.

Όπως λένε κάτοικοι της περιοχής, οι λιμενικοί επέστρεψαν γύρω στη 1.30 μετά τα μεσάνυχτα στο σπίτι του ιδιοκτήτη του σκύλου, για να δουν σε τι κατάσταση βρισκόταν το σκυλί και να πάρουν τα στοιχεία του ιδιοκτήτη.

Καθώς, όμως, έφτασαν στο σπίτι, ο 43χρονος άνδρας φαίνεται ότι αισθάνθηκε αδιαθεσία και λιποθύμησε, οπότε οι λιμενικοί του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και ειδοποίησαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Τελικά, το ασθενοφόρο μετέφερε τον 43χρονο άνδρα στο νοσοκομείο, λίγο πριν τις 2 μετά τα μεσάνυχτα, όπου και οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.

Αν και από το Λιμεναρχείο τηρείται σιγή ιχθύος, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ενημερώθηκε ο εισαγγελέας για το περιστατικό και διέταξε προανάκριση.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ