2014-09-17 12:59:04
Φωτογραφία για Ουκρανία: Πέταξαν βουλευτή στα σκουπίδια!
Με πολύ εύγλωττο και παραστατικό τρόπο εκδήλωσαν πολίτες της Ουκρανίας την αποστροφή τους προς βουλευτή του κόμματος του ανατραπέντος προέδρου Γιανουκόβιτς.

Χαμός έγινε έξω από το ουκρανικό κοινοβούλιο χθες το βράδυ. Εξαγριωμένοι Ουκρανοί, που βρίσκονταν έξω από το κτίριο ενώ ψηφιζόταν η επικύρωση της συμφωνίας σύνδεσης Ευρωπαϊκής Ένωσης - Ουκρανίας, επιτέθηκαν στον βουλευτή Βιτάλι Ζουράφσκι. Όμως δεν σταμάτησαν εκεί.

Βίντεο δείχνει τους διαδηλωτές να τον αρπάζουν και να τον πετάνε μέσα σε μεταλλικό κάδο απορριμμάτων. Κι όταν επιχείρησε να βγει έξω, εκείνοι τον εμπόδισαν συνεχίζοντας να τον βρίζουν. Από τα πλάνα μάλιστα είναι φανερό ότι περιέλουσαν τον βουλευτή με κάποιου είδους υγρό. Στο βίντεο ακούγεται και μια γυναίκα να φωνάζει «παιδιά αφήστε με να τον κλωτσήσω τουλάχιστον μια φορά». 

Ο Βιτάλι Ζουράφκσι έχει ανοιχτούς λογαριασμούς με μεγάλη μερίδα του ουκρανικού λαού. Τον περασμένο Ιανουάριο είχε προτείνει νομοσχέδιο για την ενίσχυση των περιορισμών κατά των αντικυβερνητικών διαδηλωτών ενώ στο παρελθόν είχε προτείνει να γίνει αδίκημα η αυστηρή κριτική.

Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ