2014-09-17 17:00:43
Φωτογραφία για Η Μενεγάκη άνοιξε πόλεμο εναντίον του Λάτσιου: «Θέλει να πετάξει τα παιδιά από το σπίτι!».... Ο διάλογος της Ελένης στο twitter! [photos]
Από σύζυγοι… δυο εχθροί έχουν γίνει Ελένη Μενεγάκη και Γιάννης Λάτσιος Η παρουσιάστρια, μετά την αγωγή που κατέθεσε εναντίον της ο Γιάννης Λάτσιος, ζητώντας την πώληση της βίλας στα Μελίσσια με πλειστηριασμό, διεκδικώντας το 25% της αγοραστικής της αξίας, αποφάσισε να περάσει για τα καλά στην αντεπίθεση!

Πέρα από τις δικαστικές αίθουσες όπου το ζευγάρι θα λύσει όπως φαίνεται τις διαφορές του, η Ελένη άρχισε πόλεμο μέσω Twitter εναντίον του Διευθυντή Προγράμματος του ΑΝΤ1, ανεβάζοντας ένα δημοσίευμα, με τίτλο:

«Ποιος πατέρας θέλει να πετάξει τα παιδιά του έξω από το σπίτι τους;»

Αμέσως, οι followers της άρχισαν να την ρωτάνε αν τα όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες είναι αλήθεια, με την Ελένη να απαντά στον καθένα ξεχωριστά!

«Ναι» ήταν η πρώτη της καταφατική απάντηση, επιβεβαιώνοντας τα δημοσιεύματα που την θέλουν να έχει άγρια κόντρα με τον πρώην σύζυγό της.


Στη συνέχεια, όταν μια φαν της την ρώτησε «δηλαδή ο Λάτσιος ήθελε να πετάξει τα παιδιά του έξω από το σπίτι τους ή εσύ;» η Ελένη απάντησε:

«Εκείνος. Εγώ ζω σε αυτό το σπίτι με τα παιδιά!»

Περιττό να σας πούμε ότι σε άλλο σχόλιο follower της του τύπου «πόσα πρόσωπα μπορεί να έχει ένας άνθρωπος τελικά;» η απάντηση της ήταν:

«Οι τίμιοι έχουν μόνο ένα»!

Aφού λοιπόν έλαβε μηνύματα... συμπαράστασης απο τους θαυμαστές της, στο τέλος ανέβασε και το παρακάτω tweet:

Πέρασε στην αντεπίθεση η Ελένη, και αν κρίνουμε από τα tweets της, από εδώ και πέρα μπορούμε να τα περιμένουμε όλα!

Η απόφασή της αυτή να μιλήσει δημόσια μέσω Twitter προκαλεί εντύπωση, καθώς είναι η πρώτη φορά που προβαίνει σε μια τέτοια κίνηση...

Πάντως οι κακές γλώσσες θα έλεγαν, ότι διάλεξε την κατάλληλη χρονική περίοδο, αφού συμπίπτει με την πρεμιέρα της!!!
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ