2014-09-18 10:38:22
Φωτογραφία για ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΟΙΑΣΕΙ Ο ΛΟΥΚΑ ΖΑΧΟΒΙΤΣ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Η Μάριμπορ… έσωσε την ήττα στην πρεμιέρα του Champions League κόντρα στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας στο 1' των καθυστερήσεων. Χάρις στο γκολ που πέτυχε στο 91' ο Ζάχοβιτς, η επιστροφή της σλοβενικής ομάδας στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μετά από 15 χρόνια δεν συνδυάστηκε με ήττα (1-1).

Πολλοί Έλληνες φίλαθλοι που παρακολουθούσαν ζωντανά τις αναμετρήσεις μόλις άκουσαν το όνομα του σκόρερ, αμέσως θυμήθηκαν τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού (1999-2000), Ζλάτκο Ζάχοβιτς.

Και δεν έπεσαν έξω - για όσους δεν το γνωρίζουν - αφού ο Λούκα Ζάχοβιτς, που... λύτρωσε τη Μάριμπορ είναι γιος του πρώην παίκτη των ερυθρόλευκων με τη σπουδαία καριέρα σε Πόρτο και Μπενφίκα (εκτός των άλλων).

Ο 43χρονος σήμερα Σλοβένος είδε το γιο του Λούκα να γεννιέται στις 15 Νοεμβρίου του 1995 στο Γκιμαράες όταν ο ίδιος αγωνιζόταν στην ομώνυμη πορτογαλική ομάδα. Και φυσικά είχε που να μοιάσει το παιδί, με τη διαφορά ότι ο μικρός δεν αγωνίζεται ως «δεκάρι», αλλά ως επιθετικός.

Και χθες, στα 19 του χρόνια, φρόντισε να τον μάθει μεγάλο μέρος των Ευρωπαίων (και όχι μόνο) ποδοσφαιρόφιλω), με τον πατέρα του, Ζλάτκο, να πανηγυρίζει περήφανος στις εξέδρες του γηπέδου της Μάριμπορ.

Δείτε το βίντεο:
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ