2014-09-18 12:14:22
Φωτογραφία για Καλάβρυτα: Διαδικτυακό …κίνημα για τον οδοντωτό: «Κάτω τα χέρια – Δεν θα γίνει λούνα παρκ»
Αναστάτωση επικρατεί στα Καλάβρυτα από την προγραμματισμένη κάλυψη των βαγονιών του Οδοντωτού με αυτοκόλλητες αφίσες της ΔΕΗ.

Το διαδίκτυο γέμισε σε χρονο ρεκόρ με μηνύματα που καλούν τον κόσμο να διαμαρτυρηθεί και να σπεύσει να αποτρέψει το εγχείρημα που αποτελεί συμφωνία μεταξύ της ΔΕΗ και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Από νωρίς το πρωί, άνθρωποι που αγαπούν το ιστορικό τρενάκι και έχουν δώσει και τη ζωή τους για την επιβίωσή του, αναρτούν φωτογραφίες στο facebook και προτρέπουν όλους όσοι μπορούν να κάνουν κάτι για να μην καλυφθεί με αφίσες που δεν έχουν σχέσει με το τρένο αλλά και το περιβάλλον της περιοχής.

Είναι το μόνο που έχει απομείνει ακέραιο στην περιοχή να προσελκύει επισκέπτες. Φοβούνται ότι θα χάσουν και αυτό «Δεν θα γίνει ο οδοντωτός λούνα παρκ», έγραψε ο πρόεδρος του ΙΝΚΑ Γιώργος Λεχουρίτης, Καλαβρυτινός και με αδιάλειπτη παρέμβαση στα τοπικά ζητήματα. «Κάτω τα χέρια από τον οδοντωτό», συνεχίζει.

Πριν απο λίγη ώρα γνωστοποιήθηκε η αναστολή της τοποθέτησης των αυτοκόλλητων αφισών της ΔΕΗ. Ετσι προς το παρόν τουλάχιστον τα βαγόνια του Οδοντωτού θα ταξιδεύουν όπως είναι χωρίς καμία εικαστική παρέμβαση και χωρίς να αποκλειστεί η μοναδική θέα από τα παράθυρα των αμαξοστοιχιών. Βέβαια δεν είναι σίγουρο, αν η συμφωνία της ΔΕΗ με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα ισχύσει κάποια στιγμή και στην περίπτωση του Οδοντωτού.

Πηγή: kalavrytanea
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ