2014-09-19 07:54:04
Φωτογραφία για Ηχηρό αντιφασιστικό μήνυμα από το Βόλο στη μνήμη του Παύλου Φύσσα
Από τον έντονο παλμό τους και τα αντιφασιστικά τους μηνύματα χαρακτηρίστηκαν οι συγκεντρώσεις και πορείες που... πραγματοποιήθηκαν στο κέντρο του Βόλου, από φορείς, πολιτικά κόμματα, συλλογικότητες και ανεξάρτητους πολίτες, στη μνήμη του Παύλου Φύσσα, έναν χρόνο μετά την στυγερή του δολοφονία.

Η πορεία, που ακολούθησε την συλλογική συγκέντρωση στην πλατεία Ελευθερίας και στην οποία συμμετείχαν και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας αλλά και ο Βουλευτής του κόμματος Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, κινήθηκε στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, διασχίζοντας τις οδούς Ιωλκού, Ιάσονος και Δημητριάδος για να καταλήξει γύρω στις 20.30 στην πλατεία Πανεπιστημίου, όπου πραγματοποιήθηκε μουσική εκδήλωση.

Νωρίτερα, από άτομα που βρίσκονταν στην ουρά της πορείας και πιο συγκεκριμένα στην συμβολή των οδών Δημητριάδος και Σπυρίδη, επικράτησε ολιγόλεπτη ένταση, κατά την οποία προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές.

Από την πλευρά του το ΠΑΜΕ πραγματοποίησε ξεχωριστή συγκέντρωση στο Μνημείο Ηρώων στην παραλία του Βόλου, όπου επίσης ακολούθησε μουσική εκδήλωση.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ