2014-09-19 13:30:11
Φωτογραφία για ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE ΑΠΟ ΤΗΝ UEFA Ο ΘΡΥΛΟΣ! (ΡΗΟΤΟ)
Πρωτιά με το... καλημέρα των ευρωπαϊκών του υποχρεώσεων για τον Ολυμπιακό, καθώς η UEFA του έδωσε τον τίτλο της κορυφαίας ομάδας της πρεμιέρας του Champions League.

Οι διακρίσεις για τον Ολυμπιακό συνεχίζονται. Μετά το 3-2 επί της Ατλέτικο στο «Γ. Καραϊσκάκης», η UEFA μέσω της ιστοσελίδας της, του έδωσε τον τίτλο της κορυφαίας ομάδας στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.

Αναλυτικά γράφει:

«Ο Ολυμπιακός μπορεί να έφτασε μία ανάσα από τα προημιτελικά του Champions League την περυσινή σεζόν, αλλά είχε ακόμη δουλειά στην πρεμιέρα του ομίλου του Champions League κόντρα στη φιναλίστ του θεσμού πριν από λίγους μήνες, Ατλέτικο Μαδρίτης, και η οποία μόλις κέρδισε τη Ρεάλ.

Κανένα πρόβλημα. Ήταν με δύο γκολ μπροστά από το 31' με τους Αρτούρ Μαζουακού και Ιμπραϊμ Αφελάι και παρά το γεγονός ότι ο Μάριο Μάντζουκιτς μείωσε, ήρθε ο Κώστας Μήτρογλου με το πρώτο του γκολ μετά από διάστημα δέκα μηνών, και στο οποίο παρενεβλήθη μία μεταγραφή στη Φούλαμ και το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Αντουάν Γκριεζμάν μείωσε για την Ατλέτικο, αλλά δεν ήταν αρκετό».


Στη συνέχεια φιλοξενεί και δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού, Μίτσελ που αναφέρει: «Βγάλαμε την Ατλέτικο έξω από τη ζώνη επιρροής της, κάτι που είναι ασυνήθιστο να το κάνουν, αντίπαλοί της».

Παίκτης της πρεμιέρας των ομίλων αναδείχθηκε ο Γιασίν Μπραχιμί της Πόρτο με το χατ-τρικ που πέτυχε, στατιστικό ο αριθμός των 1000 γκολ της Ρεάλ Μαδρίτης στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και φωτογραφία αυτή του πανηγυρισμού του Ζερόμ Μπόατενγκ της Μπάγερν Μονάχου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το Kids Athletics στην Επίδαυρο
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το Kids Athletics στην Επίδαυρο
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ