2014-09-19 13:44:21
Φωτογραφία για Ρόμπεν: «Κάνει τις ομάδες του καλύτερες ο Φαν Γκάαλ»
Ο Άριεν Ρόμπεν μίλησε για τον Λουίς Φαν Γκάαλ και εξέφρασε την σιγουριά του για την επιτυχία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Συνέντευξη στην «Daily Mail» παραχώρησε ο εξτρέμ της Μπάγερν Μονάχου, Άριεν Ρόμπεν και μίλησε με άκρως κολακευτικά λόγια για τον προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς και για τον τρόπο που δουλεύει με τους παίκτες του. Επίσης ο Ολλανδός άσος δεν παρέλειψε να εκφράσει την σιγουριά του για την επιστροφή της Γιουνάιτεντ στα «σαλόνια» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά τόνισε:«Ήμουν χαρούμενος για αυτόν που νίκησε το παιχνίδι ενάντια στην ΚΠΡ το προηγούμενο σαββατοκύριακο. Αν δεν νικάς, δέχεσαι πίεση αλλά η διοίκηση της Γιουνάιτεντ ξέρει τι προπονητή έχουν και είμαι σίγουρος ότι θα πετύχει εκεί».

Στη συνέχεια ο Ρόμπεν συμπλήρωσε: «Έχω δουλέψει μαζί του και στη Μπάγερν αλλά και στην Ολλανδία, γι αυτό και τον ξέρω από παλία. Είναι ένας από τους λίγους προπονητές που μπορούν να κάνουν ομάδες να παίξουν καλύτερα. Κάνει τους παίκτες καλύτερους. Θα βγάλει στην Γιουνάιτεντ στο Τσάμπιονς Λιγκ την επόμενη χρονιά, εκεί που ανήκει».
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ