2014-09-19 18:45:20
Φωτογραφία για Βλέπεις ένα παλιό σχολικό λεωφορείο;;; Θα πάθεις πλάκα αν δεις τί κρύβεται στο εσωτερικό του! (PHOTOS)
Ένα σχολικό του 1959, που μεταμορφώθηκε σε κατοικία με ρόδες. Με ενα στυλ μποέμ και τις καμπύλες της εποχής να χαρίζουν τη δική τους ομορφιά (ναι,ναι, οι καμπύλες χαρίζουν ομορφιά...μην το ξεχνάς ;)) και την ανακαίνισή του τόσο αρμονική, σαν απλά να μην πέρασε ο χρόνος από πάνω του.

Υπεύθυνο για την ανακαίνιση-αναπαλαίωση-μεταμόρφωση του Vicking short bus (αυτό είναι το όνομά του) είναι το αρχιτεκτονικό γραφείο Winkelman architecture και την παρουσίασή του την είδα στο tiny house talk όπου μπορείς να δεις πολλά περίεργα στο χώρο της οικίας.

Επιστρέφοντας στο σχολικό λεωφορείο, να σου πω ότι αγάπησα το πράσινο που κάλυψε την εξωτερική του επιφάνεια και το βρίσκεις στο δειγματολόγιο της Benjamin Moore κάτω από τον κωδικό "courtyard green 546″. Ενδιαφέροντα βρίσκω επίσης τα υφάσματα που χρησιμοποιήθηκαν για τα καναπεδάκια, καθώς και ο συνδυασμός αυτών, με την πιο παιχνιδιάρικη διάθεση.

Και για εσένα που γοητεύτηκες και θες το κάτι παραπάνω, σου έχω και κάποια από τα σχέδια-σκίτσα του λεωφορείου...

Και το βασικότερο όλων; Μαζεύεις τη δωδεκαμελή παρέα σου και ξεχύνεσαι σε δάση, βουνά και παραλίες να απολαύσεις το τοπίο με ανέσεις που δεν μετριούνται με τετραγωνικά, μα με διάθεση για εξερεύνηση και διαφορετικότητα.
πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ