2014-09-19 19:20:20
Φωτογραφία για Aτέλειωτες ουρές για ένα iPhone 6 (ΦΩΤΟ)
Η μεγάλη ημέρα για τους φαν της Apple έφτασε, καθώς σήμερα, Παρασκευή, ξεκίνησε η διάθεση του νέου iPhone 6.

Στο πρώτο κύμα διάθεσης της συσκευής, περιλαμβάνονται οι ΗΠΑ, ο Καναδάς, η Βρετανία, η Γαλλία, η Γερμανία, η Αυστραλία, το Χονγκ Κονγκ, η Σιγκαπούρη και η Ιαπωνία.

Από τους πρώτους ευτυχείς κατόχους του νέου smartphone ήταν οι Αυστραλοί, μιας και εκεί λόγω διαφοράς ώρας, τα καταστήματα ήταν τα πρώτα που άνοιξαν και τα πλήθη που περίμεναν υπομονετικά στην ουρά, όρμησαν για να αποκτήσουν τη νέα συσκευή.

Συγκεκριμένα, στο κεντρικό Apple Store, στην ουρά μήκους σχεδόν μισού χιλιομέτρου, είχαν στηθεί 1.200 πελάτες, τη στιγμή που οι πόρτες άνοιγαν. Πολλοί είχαν πιάσει θέση εδώ και μέρες έξω από κατάστημα της Apple, προκειμένου να είναι σίγουροι ότι θα κάνουν δικό τους το iPhone 6.

Μάλιστα, δεν έλειψαν και τα απρόοπτα, καθώς ο πρώτος τυχερός κάτοχος ενός iPhone 6, μόλις βγήκε έξω από το Apple Store στο Perth, όντας υπερβολικά ενθουσιασμένος να δείξει τη συσκευή σε μια ρεπόρτερ, έριξε κάτω το smartphone! Ευτυχώς για τον ίδιο, η συσκευή δεν έσπασε.


Άλλο αξιοσημείωτο περιστατικό, ήταν η περίπτωση ενός άνδρα, ο οποίος βγήκε από το κατάστημα κρατώντας ένα iPhone 6 στο ένα του χέρι και ένα iPhone 6 Plus στο άλλο. Ο άντρας που κανονικά ζει στην Καλιφόρνια, είχε ταξιδέψει από τις ΗΠΑ στο Σύδνεϋ ώστε να είναι από τους πρώτους στον κόσμο που θα αποκτούσαν τη συσκευή!

Ανάλογες στιγμές φρενίτιδας παρατηρήθηκαν και στην Ιαπωνία Η Apple δήλωσε ότι έλαβε 4 εκατ. προπαραγγελίες για τα νέα iPhone 6 και iPhone 6 Plus, ξεπερνώντας κατά πολύ τον αντίστοιχο αριθμό για το iPhone 5.

Δείτε φωτογραφίες...
newsbeast.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ