2014-09-20 04:04:09
Φωτογραφία για Μεγάλη νίκη του Απόλλωνα Λεμεσού επί της Ζυρίχης
Νικηφόρο ξεκίνημα (3-2) για τον Απόλλωνα με αντίπαλο τη Ζυρίχη στο Στάδιο ΓΣΠ,  στην πρεμιέρα της φάσης ομίλων του Europa League.

Η ομάδα μας προηγήθηκε με 2-0, οι Ελβετοί ισοφάρισαν και πάρα το γεγονός ότι έμεινε από το 80' με δέκα ποδοσφαιριστές, το συγκρότημα του Χριστάκη Χριστοφόρου κατάφερε να φτάσει στο νικηφόρο 3-2.

Ο Απόλλωνας στο 9' άνοιξε το σκορ με τον Φώτη Παπουλή και στο 40' με δυνατό μακρινό σουτ ο Γκουγιόν πέτυχε το 2-0, αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου.

Στο 50' οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 με τον Ρίκαν και στο 54' ισοφάρισαν με τον Γιαπί.

Στο 80' αποβλήθηκε ο Γκουγιόν με δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο Απόλλωνας συνέχισε με δέκα ποδοσφαιριστές.

Τρία λεπτά πριν από το φινάλε ο Απόλλωνας έφτασε στο 3-2. Μετά από προσπάθεια του Ρέζεκ ο Κοχ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα της ομάδας του.

Στο 90' αποβλήθηκε ο Σικαουί της Ζυρίχης με δεύτερη κίτρινη κάρτα.


Ο Απόλλωνας αγωνίστηκε με τους Βάλε, Στυλιανού (90' Αγγελή), Μερκή, Ατράντε, Ρομπέρ, Γκουγιόν, Μεριέμ, Χαμπτανί (67' Τουράμ), Σανγκόι, Ρέζεκ, Παπουλή.

Διαιτήτευσε  ο Ουαλός Simon Lee Evans (διεθνής από το 2007) με βοηθούς τους Philip Thomas (διεθνής από το 2007) και Gareth Wyn Jones (διεθνής από το 2013).

Επιπρόσθετοι διαιτητές ήταν οι Mark Steven Whitby (διεθνής από το 2003) και Nick Pratt και τέταρτος διαιτητής  ο John Bryn Roberts.

Ο Απόλλωνας συμμετέχει στο 1ο όμιλο του Europa League. Στον άλλο σημερινό αγώνα του ομίλου η Γκλάντμπαχ  με τη Βιγιαρεάλ έμειναν στο 1-1.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ