2014-09-20 09:53:34
Φωτογραφία για ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΠΟΥ ΤΟ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΣΕ... «ΚΑΣΤΡΟ»!
«Αυτοδυναμία» για τον Ολυμπιακό στο νεόκτιστο «Γ.Καραϊσκάκης», το οποίο έκλεισε δέκα χρόνια λειτουργίας όπου οι ερυθρόλευκοι έχουν ποσοστό νικών που φτάνει το 80%!

Η Ατλέτικο Μαδρίτης προστέθηκε στα... θύματα του "Ναού" το βράδυ της Τρίτης, με τους πρωταθλητές να πανηγυρίζουν μία από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές τους νίκες. Η έδρα τους άλλωστε έχει μετατραπεί σε... «κάστρο» τα τελευταία χρόνια και συγκεκριμένα από τη στιγμή που μπήκαν στο νεόκτιστο «Γ.Καραϊσκάκης», όπου έχουν λυγίσει μεταξύ άλλων ομάδες όπως η Λίβερπουλ, η Μονακό, η Άρσεναλ κ.α.

Συγκεκριμένα οι ερυθρόλευκοι έκαναν ποδαρικό στις 19 Σεπτεμβρίου του 2004 αντιμετωπίζοντας την Καλλιθέα, όπου και νίκησαν δύσκολα με 2-1. Σε αυτή τη δεκαετία ο Ολυμπιακός έχει δώσει συνολικά 225 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας 181 νίκες, 23 ισοπαλίες και 21 ήττες, κάτι που σημαίνει ότι το ποσοστό επιτυχίας τους (νικών) φτάνει στο 80%!

Οι περισσότερες ήττες των ερυθρόλευκων ήρθαν τη σεζόν 2009-10, τη χειρότερη των τελευταίων χρόνων, αφού τερμάτισαν στην τελευταία θέση των πλέι οφ κι έχασαν συνολικά τέσσερις φορές, παρ' ό,τι νωρίτερα είχαν βρεθεί στους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως μετρούν και δύο σεζόν αήττητοι.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ