2014-09-20 10:34:09
Φωτογραφία για Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η καλοκαιρινή περιοδεία του Γιάννη Πλούταρχου! [video]
Το Σάββατο 13/9 ολοκληρώθηκε η καλοκαιρινή περιοδεία του Γιάννη Πλούταρχου . Μια περιοδεία που ξεκίνησε από το Αγρίνιο στις 27/6 με αρκετές πόλεις – σταθμούς σε Ελλάδα και Κύπρο. Μια περιοδεία που είχε αυτό το καλοκαίρι, την μεγαλύτερη «σιωπηλή» επιτυχία όλων των μουσικών σχημάτων. Ο Γιάννης Πλούταρχος , εισέπραττε διαρκώς την μεγάλη αγάπη του κόσμου που κατέκλυζε κάθε χώρο που εμφανιζόταν και την ανταπέδιδε τραγουδώντας ανάμεσα τους , γινόταν ένα μαζί τους και μοιραζόταν πολύ όμορφα συναισθήματα και δυνατές συγκινήσεις . Ένα πολύ όμορφο μουσικό ταξίδι τελείωσε αφήνοντας σε όλους τις καλύτερες εντυπώσεις .

Ο αγαπημένος μας καλλιτέχνης , με τις ωραιότερες αναμνήσεις στις αποσκευές του, βρίσκεται ήδη από χθες στο εξωτερικό για την μεγάλη του περιοδεία σε Αμερική και Καναδά , πάντα κοντά στους ομογενείς μας που τον περιμένουν με πολύ αγάπη για να μοιραστούν μαζί του ξεχωριστές βραδιές.

Ο Γιάννης Πλούταρχος, θα εμφανιστεί ξανά στη νυχτερινή Αθήνα την άνοιξη του 2015 με πολλές εκπλήξεις !!! Μέχρι τότε, θα μας συντροφεύει με την ιδιαίτερη, ξεχωριστή και αγαπημένη φωνή του, μέσα από τη νέα δισκογραφική δουλειά η οποία θα έχει κυκλοφορήσει από την ΜΙΝΟΣ ΕΜΙ μέχρι τις γιορτές.
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ