2014-09-20 12:43:50
Φωτογραφία για Εισβολέας έφτασε μέχρι την κύρια είσοδο του Λευκού Οίκου
Συναγερμός στις μυστικές υπηρεσίες

Συναγερμός σήμανε στις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες το απόγευμα της Παρασκευής, όταν ένας άνδρας πήδηξε πάνω από το φράκτη του Λευκού Οίκου και έφτασε μέχρι τις μπροστινές θύρες του προεδρικού μεγάρου πριν συλληφθεί.

Ο Όμαρ Τζ. Γκονζάλες, ένας 42χρονος άνδρας από το Τέξας, πέρασε στο εσωτερικό του περιβόλου του Λευκού Οίκου, με αποτέλεσμα να διαταχθεί η εκκένωση τμήματος του αμερικανικού προεδρικού μεγάρου για περίπου μισή ώρα. Τελικά ο δράστης συνελήφθη άοπλος, αφού είχε μόλις περάσει τη Νορθ Πόρτικο, μία από τις κύριες εισόδους του Λευκού Οίκου, και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για να εκτιμηθεί η κατάστασή του.

Το γεγονός ότι ο εισβολέας μπόρεσε να προχωρήσει τόσο πολύ πριν συλληφθεί είναι πολύ ασυνήθιστο για ένα συγκρότημα που φρουρείται αυστηρά από πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας και ελεύθερους σκοπευτές.

Ο Μπαράκ Ομπάμα και οι κόρες του είχαν αναχωρήσει νωρίτερα από το Λευκό Οίκο με το ελικόπτερο Μαρίν Ουάν για το Καμπ Ντέιβιντ, την προεδρική εξοχική κατοικία στο γειτονικό Μέριλαντ, ενώ στο Λευκό Οίκο δε βρισκόταν ούτε η πρώτη κυρία, Μισέλ Ομπάμα, καθώς είχε μεταβεί νωρίτερα στο Καμπ Ντέιβιντ.
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ