2014-09-20 18:12:14
Φωτογραφία για ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟ CHAMPIONS LEAGUE!
Οι πληροφορίες της «Στάσης media» του "sport-fm.gr" αναφέρουν ότι μέχρι το τέλος του μηνός θα έχουν κλείσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Τσάμπιονς Λιγκ και του Europa League της ερχόμενης τριετίας (2015-18).

Αυτό σε απλά ελληνικά σημαίνει ότι από μέρα σε μέρα θα πρέπει να αναμένονται οι οριστικές εξελίξεις με όλες τις πληροφορίες να επιβεβαιώνουν πως οδεύουμε προς συνδρομητική κυριαρχία.

Ο ΟΤΕ δίνει τα «ρέστα του» προκειμένου να αποκτήσει το προϊόν, το οποίο τόσο πολύ θέλει να αποκτήσει και η Nova «καίγεται» να το διατηρήσει για τρείς ακόμα σεζόν. Δίχως το δημοσίευμα να μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο και τα δύο συνδρομητικά να αποκτήσουν κομμάτια των δύο κορυφαίων τηλεοπτικών προϊόντων.

Ωστόσο, οι πληροφορίες του δημοσιεύματος ...γέρνουν στην κυριαρχία του ενός εκ των δύο συνδρομητικών, σε μία κόντρα που είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα μονομαχία, η οποία πιθανότατα θα έχει έναν νικητή.

Τι ρόλο θα παίξουν μέσα σε αυτό το πλαίσιο τα ελεύθερης εμβέλειας κανάλια; Ο ΑΝΤ1 και η ΝΕΡΙΤ φαίνεται να είναι αυτά που θα αποκτήσουν μέρος του προϊόντος, με το κανάλι του Αμαρουσίου να υπάρχει η φημολογία ότι θα ενδιαφερθεί για την πρώτη επιλογή (Τρίτης ή Τετάρτης) του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά με το Europa League να του έχει «κάτσει» τις δύο τελευταίες σεζόν.

Εν πάση περιπτώσει είναι ένα «θρίλερ», για γερά νεύρα και για να γερούς παίκτες.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ