2014-09-20 19:43:14
Φωτογραφία για ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! 10 ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ - ΡΕΑΛ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Στο γήπεδο που για 18 χρόνια (1992-2010) έχανε με κάτω τα χέρια, η Ρεάλ νίκησε κατά κράτος με 2-8 τη Λα Κορούνια, με τον Τσιτσαρίτο να κάνει... σεφτέ με γκολάρες!

Η έδρα της Λα Κορούνια έγινε ξαφνικά πιο φιλόξενη ακόμα και από το ίδιο το «Μπερναμπέου» για τη Ρεάλ! Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι φαίνεται ότι αρχίζει να... ρολάρει και μετά το 5-1 επί της Βασιλείας στο Champions League, ισοπέδωσε την πάλαι ποτέ Super Depor.

Οι Μαδριλένοι μπήκαν με το πόδι πατημένο στο γκάζι και κυριολεκτικά δεν το άφησαν μέχρι να σφυρίξει τη λήξη ο διαιτητής. Μπορεί αρχικά η Ρεάλ να δυσκολευόταν να βρει διαδρόμους, αλλά αφότου μπήκε το πρώτο (με φοβερή κεφαλιά Ρονάλντο), η συνέχεια ήταν… καταιγιστική. Με τον Χάμες να σουτάρει αλά… Μουντιάλ (στο 36’) και τον Πορτογάλο να κάνει το 0-3 του ημιχρόνου, χάρη στην… εκτός τόπου και χρόνου έξοδο του αντίπαλου γκολκίπερ.

Απ’ τη Σοσιεδάδ την είχε πατήσει και είχε πέσει θύμα ανατροπής. Κάτι τέτοιο... επιχείρησε να κάνει και η νεοφώτιστη ομάδα με τον Μεντουνιανίν (πέναλτι) να μειώνει προσωρινά στο 51’. Αλλά μέχρι εκεί. Οι Μαδριλένοι δεν είχαν διάθεση ούτε να κάνουν… πλάκα, ούτε να αφήσουν περιθώρια αμφισβήτησης.


Και γι' αυτό... ισοπέδωσαν τους αντιπάλους τους! Με τον Μπέιλ να βρίσκει δίχτυα δύο φορές (66’, 74’) τον Πορτογάλο αστέρα να ολοκληρώνει το χατ-τρικ του (78’) και τον Τσιτσαρίτο στη δεύτερη εμφάνισή του να σκοράρει δις και να βάζει γερά το όνομά του στην πίνακα των σκόρερ. Εκεί όπου μπήκε και ο Τοτσέ, πετυχαίνοντας και αυτός ένα πολύ όμορφο τέρμα!

Δείτε τα γκολ:
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ