2014-09-21 01:41:08
Φωτογραφία για ΦΟΥΣΤΕΡ : ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΣΟΥΜΕ...
Στη σημασία που έχει για τον Ολυμπιακό το να συνηθίσει αυτά τα συνεχόμενα παιχνίδια, στάθηκε ο Νταβίντ Φουστέρ.

Ο Ισπανός μέσος χαρακτήρισε καλή ομάδα τη Βέροια και τόνισε πως ο Θρύλος θα μπορούσε να είχε... «καθαρίσει» νωρίτερα το παιχνίδι.

«Πιστεύω πως εξαρτάται από το παιχνίδι. Φυσικά όταν ένα παιχνίδι είναι μετά από έναν τόσο κουραστικό αγώνα όπως αυτός απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτη, τότε είναι δύσκολο να ξαναβρείς τον ρυθμό. Πρέπει να το συνηθίσουμε αυτό γιατί έτσι θα είναι όλη τη χρονιά».

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να είχε βάλει θεμέλια νίκης πιο νωρίς από το 83’: «Ναι. Φυσικά και είχαμε τις ευκαιρίες μας. Αυτό που μας έλειπε ήταν να κάνουμε τις ευκαιρίες γκολ. Ευτυχώς λίγο πριν τελειώσει το ματς βάλαμε τα δύο γκολ και έτσι πιστεύω ότι το αποτέλεσμα είναι θετικό».

Για τη Βέροια: «Η Βέροια είναι μία πολύ καλή ομάδα. Έχουν φτιάξει ένα πολύ καλό σύνολο, μία ομάδα δυνατή που παίζει καλά, όμως εμείς σήμερα έπρεπε να αποδείξουμε ποια είναι η καλύτερη ομάδα. Αυτό θα πρέπει να το αποδεικνύουμε όλη τη χρονιά. Πιστεύω ότι η Βέροια θα κάνει μια καλή χρονιά φέτος».

Για το αν συμφωνεί ότι θα χρειαστούν όλοι οι παίκτες: «Ναι. Για αυτό έχουμε και τόσο μεγάλη ομάδα. Για να μπορούμε να έχουμε παίκτες έτοιμους και να τους χρησιμοποιήσουμε σε όλα τα παιχνίδια. Έχουμε υποχρεώσεις σε τρεις διαφορετικές διοργανώσεις και θέλουμε από τώρα μέχρι τα Χριστούγεννα να είμαστε έτοιμοι για να ανταπεξέλθουμε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Φάτε ρύζι για… όνειρα γλυκά!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Φάτε ρύζι για… όνειρα γλυκά!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ