2014-09-22 03:18:05
Φωτογραφία για Ένας στους δυο των Ρώσων πιστεύει στην ύπαρξη μίας μυστικής παγκόσμιας διακυβέρνησης...
Ο ένας στους δύο των ρώσων  θεωρεί ότι « τoν κόσμο τον κυβερνάει ένα είδος παγκόσμιας διακυβέρνησης που κινεί τα νήματα των κυβερνήσεων όλου του κόσμου  ».Αυτό είναι το αποτέλεσμα κρατικής έρευνας δημοσκοπικού τύπου που αποκαλύφθηκε την Τετάρτη.

Το Κέντρο Έρευνας της Ρωσικής Κοινής Γνώμης αποκάλυψε ότι το 45% των ρώσων πιστεύουν στην ύπαρξη μιας παντοδύναμης δύναμης που κυβερνάει όλες τις κυβερνήσεις και διαχειρίζεται όλες τις υποθέσεις και την τύχη της ανθρωπότητας.Ουσιαστικά πιστεύουν στο μοντέλο μιας σκιώδους νεοταξικής παγκόσμιας κυβέρνησης.

Μόνο το ένα τρίτο της κοινής γνώμης απορρίπτει ένα τέτοιο σενάριο,ενώ το 23% των ρώσων πολιτών θεωρούνται αναποφάσιστοι αναφορικά με το ζήτημα συμπεραίνει η ίδια μελέτη.

Το Ερευνητικό Κέντρο παρατηρεί ότι τα άτομα που εμφορούνται από αυτού του είδους τις αντιλήψεις περί παγκόσμιας διακυβέρνησης έχουν μορφωτικό και βιοτικό επίπεδο υψηλότερο από εκείνους που είναι πιο σκεπτικιστές σε τέτοιου είδους θεωρήσεις.


Μεταξύ αυτών που πιστεύουν στην ύπαρξη μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης το  22% πρεσβεύει ότι η σύνθεσή της αποτελείται από ολιγάρχες και στελέχη της διευθύνουσας τάξης μεγάλων εταιρειών πρώτης γραμμής στο παγκόσμιο σκηνικό.Ένα άλλο 6% πιστεύουν ότι αυτή η ομάδα των μαιτρ του κόσμου διευθύνεται από τις ΗΠΑ.  Ωστόσο περισσότεροι από τους μισούς που πιστεύουν στην ύπαρξη αυτής της ελίτ παγκόσμιας διακυβέρνησης δεν είναι σε θέση να  ταυτοποιήσουν αυτούς που την συνθέτουν.

Οι ερωτώμενοι συμμετέχοντες στην ΕΡΕΥΝΑ ανέφεραν τους «Εβραίους», «Ελευθεροτέκτονες-Μασόνους » και την  «Μεγάλη Βρετανία» ως ενδεχόμενους συντελεστές αυτού του σκιώδους διευθυντηρίου.H μελέτη απέδειξε ότι ένα ποσοστό της τάξης του 48% αυτών που πιστεύουν στην παρουσία μιας τέτοιας παγκόσμιας τάξης επιβολής αγνοούν τους πρωταρχικούς της σκοπούς ή τον λόγο ύπαρξή της.

Ένα άλλο 32% αυτών που πιστεύουν στην ύπαρξή της θεωρούν ότι το πρωταρχικό της αντικείμενο είναι η κυριαρχία του κόσμου ενώ το  10 % ισχυρίζονται ότι ο σκοπό της είναι ο πλουτισμός αυτής της ολιγαρχίας.

Η ΕΡΕΥΝΑ πραγματοποιήθηκε στα τέλη Αυγούστου σε αντιπροσωπευτικό δείγμα πληθυσμού 1600 σε 42 περιοχές της Ρωσίας.Το περιθώριο του στατιστικού λάθους περιορίζεται στο  3,4 %.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ