2014-09-22 04:50:05
Φωτογραφία για Θρήνος για τραγουδίστρια...Έχασε τον αδελφό της από καρδιακή προσβολή [photo]
Τις χειρότερες ώρες της ζωής της περνά η τραγουδίστρια... Κέιτι Μπι, η οποία έχασε τον πολυαγαπημένο της αδερφό, έπειτα από καρδιακή προσβολή που υπέστη Η 25χρονη τραγουδίστρια, ανακοίνωσε μέσω των social media στους followers της, πως ο αδερφός της έφυγε από τη ζωή το Σαββατοκύριακο, ανεβάζοντας μια σειρά παιδικών τους φωτογραφιών στο Instagram, απόπαλιές, καλές και ευτυχισμένες στιγμές.

Το τραγικό της υπόθεσης, είναι πως ο Άντριου Μπρίεν (το όνομα του αδερφού της), 18 μήνες πριν, είχε παραλύσει εγκεφαλικά έπειτα από ατύχημα.

Μέσω του Instagram, η Κέιτι Μπι συνόδευσε τα στιγμιότυπα με ένα συγκινητικό κείμενο, ανοίγοντας την καρδιά της για την τραγική απώλεια:

«Ο ένας και μοναδικός μου αδερφός, Άντριου Μπρίεν, δεν άξιζε να πεθάνει τόσο νέος. Ήταν το πιο ευγενικό άτομο που ήξερα. Ποτέ δεν υπήρξε κακός, επικριτικός ή αγενής. Δεν μπορώ να πιστέψω ακόμα πως δεν θα ξανακούσω το δυνατό του γέλιο, ή δεν θα τον ξαναδώ να χαμογελά, κάτι που έκανε κάθε πρόβλημα που είχα να λύνεται.


Με υποστήριζε σε ο,τι κι αν έκανα! Τον θυμάμαι στα παρασκήνια της πρώτης μου συναυλίας, να είναι εκεί πίσω με δάκρυα στα μάτια και να μου λέει πόσο περήφανος ήταν για μένα».

Στη συνέχεια, η 25χρονη σταρ ευχαρίστησε όσους τους στάθηκαν τους προηγούμενους 18 μήνες που ο αδερφός της είχε παραλύσει:

«Ο Άντριου είχε ένα ατύχημα, το οποίο τον άφησε εγκεφαλικά παράλυτο, σε σημείο που δεν μπορούσε ούτε να μιλήσει, ούτε να κάνει μόνος του το παραμικρό. Ήταν σχεδόν σε κώμα. Είναι ο,τι πιο άσχημο να έχεις κάποιον δίπλα σου σε αυτή την κατάσταση. Να σου λείπει, ενώ είναι ακόμα ζωντανός!»

Για να καταλήξει λέγοντας πως πλέον, «ο αδερφός μου είναι ελεύθερος από γιατρούς, φάρμακα και πόνο, και πλέον μπορεί να μας κοιτά από εκεί πάνω και να χαμογελά! Θα έκανα τα πάντα για να τον φέρω πίσω. Ελπίζω μια μέρα η καρδιά μου να θεραπευτεί. Σε αγαπώ αδερφέ μου!»
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ