2014-09-22 08:40:13
Φωτογραφία για Θύλακες τζιχαντιστών στην Ελλάδα - Τουλάχιστον 7 άτομα έχουν εντοπιστεί
Συναγερμός στην ΕΥΠ και την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία 

- Έχουν εντοπιστεί μουσουλμάνοι που διαμένουν στην χώρα μας 

- Μέσω facebook λένε ότι θέλουν να “αγωνιστούν” για το “Ισλαμικό Χαλιφάτο”

Πράκτορες της ΕΥΠ σε συνεργασία με την CIA εντόπισαν έναν νεαρό ο οποίος διέμενε στην Ελλάδα και το τελευταίο διάστημα βρέθηκε να πολεμά στις γραμμές του Χαλιφάτου.

Η περίπτωση του θεωρείται σοβαρή καθώς όλα δείχνουν πως ο νεαρός προσηλυτίστηκε στην “Tζιχαντ” σε αυτοσχέδιο τζαμί της Αθήνας.

Πρόκειται για τον Shamal Ahmad Tofig, οποίος είχε μπει παράνομα στην χώρα μας το 2011. Σκοπός της παράνομης μετανάστευσης του ήταν να ξεφύγει από τον αυστηρό Ισλαμικό Νόμο και την “Σαρία” που απαγορεύει αυστηρά την χρήση αλκοόλ και τις ερωτικές σχέσεις εκτός γάμου.

ΦΩΤΟ FACEBOOK

Όπως έγραφε στους συγγενείς του στην Συρία, “...έφθασα στην χώρα της Ελευθερίας. Στην Ελλάδα αισθάνομαι ελεύθερος, είναι ένας παράδεισος”.


Ο Tofig εργάστηκε για χρόνια στο κουρείο ενός Πακιστανού στη Δάφνη και απολάμβανε τις ελευθερίες του Δυτικού Πολιτισμού, μέχρι που έμεινε άνεργος.

Άρχισε να γυρνά στις πλατείες και να κοιμάται στα παγκάκια μέχρι που του προσέφερε στέγη ένας Αφγανός, οποίος των πήγε για πρώτη φορά σε έναν αυτοσχέδιο λατρευτικό χώρο Σουνιτών.

Από εκεί και έπειτα αρχίζει η μεταστροφή του Tofig, οποίος πια ασπάζεται ολοκληρωτικά το δόγμα των Σουνιτών, και αρχίζει να γράφει στους γονείς του, για το φως του Κορανίου και την ανάγκη για την ίδρυση Ισλαμικού κράτους.

Πριν από περίπου ενάμιση χρόνο ο Tofig συλλαμβάνεται από αστυνομικούς σε μια από τις επιχειρήσεις “σκούπα” και επαναπατρίσθηκε οικειοθελώς.

Πολύ γρήγορα στελέχη της ΕΥΠ με τη συνδρομή ειδικών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ανακαλύπτουν το προφίλ του Tofig στο Facebook, όπου βλέπουν έκπληκτοι την μεταστροφή.

Ο Tofig αναρτά φωτογραφίες του με την σημαία του “Ισλαμικού Χαλιφάτου” οπλισμένος με το “Ρωσικό τουφέκι” όπως λένε το Καλάσνικοφ οι Τζιχαντιστές στην γλώσσα τους.

Επτά τα ύποπτα προφίλ σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης

Έπειτα από το κόκκινο συναγερμό που έχει ξεσπάσει στην Ευρώπη, και οι Ελληνικές Αρχές έχουν πάρει τα μέτρα τους για τον κίνδυνο των Τζιχαντιστών, παρά το γεγονός πως ουσιαστικά η Ελλάδα δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα με πυρήνες του “Isis”: “...στην Ελλάδα δεν υπάρχουν πυρήνες του “Χαλιφάτου”. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως κάποιοι από τους μετανάστες νόμιμοι η παράνομοι, δεν προβαίνουν σε προσηλυτισμό” λέει στην “Espresso” άνθρωπος που γνωρίζει πολλά για τους Τζιχαντιστές.
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ