2014-09-22 08:48:48
Φωτογραφία για Εβδομάδα Τροχαίας στον Πύργο
Ξεκινούν τις 22 και ολοκληρώνονται στις 26 Σεπτεμβρίου οι εκδηλώσεις για την οδική ασφάλεια και την κυκλοφοριακή αγωγή, από το Τμήμα Τροχαίας Πύργου με τη συμμετοχή σχολείων, της ΣΕΤΤΗΛ και άλλων φορέων, στο συνεδριακό κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. και θα συμμετάσχουν σχολεία του Πύργου με τη συνεργασία των διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας.

Σε δήλωσή του ο διοικητής της Τροχαίας Πύργου Βαγγέλης Αναγνωστάκης ανέφερε ότι «στόχος των διαλέξεων είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών και των παιδιών – εκκολαπτόμενων αυριανών πολιτών, στην οδική συμπεριφορά και συνείδηση, ώστε να εξασφαλιστεί ένα υψηλό επίπεδο οδικής ασφάλειας και καλύτερη ποιότητα ζωής. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Γιώργο Γεωργιόπουλο, για την παραχώρηση του συνεδριακού, το διευθυντή της χειρουργικής κλινικής του ΓΝ Πύργου και πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πύργου – Αρχ
. Ολυμπίας, Βαγγέλη Παπαγεωργίου – βασικό ομιλητή με πλούσια επιστημονική εμπειρία και γνώση στις συνέπειες – επιπτώσεις των τροχαίων ατυχημάτων στη ζωή των θυμάτων και των οικογενειών τους, το διοικητή της ΣΕΤΤΗΛ Αντισυνταγματάρχη Ιωάννη Ζαφείρη, τους διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας Ζωή Βουρλούμη και Βασίλη Δημητρέλο για την ανταπόκρισή τους στο κάλεσμά μας, καθώς επίσης τους ψυχολόγους Υπαστυνόμο Α’ Θεοδώρα Κατσάπη και Υπαστυνόμο Α Ιωάννα Τσάκωνα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας».
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ