2014-09-22 11:08:55
Φωτογραφία για Στις κάλπες το Σάββατο οι φαρμακοποιοί για πρόεδρο! Οι υποψήφιοι και τα περίεργα
Στις κάλπες προσέρχονται για άλλη μια φορά οι φαρμακοποιοί το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου για να εκλέξουν οριστικά πια τον νέο πρόεδρο του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, μετά από προηγούμενες άκαρπες προσπάθειες

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου - ΙΑΤROPEDIA

Το ..σκέφτονται και το ξανασκέφτονται όπως φαίνεται οι φαρμακοποιοί και καιρό τώρα δεν έχουν κατορθώσει να εκλέξουν πρόεδρο αλλά και προεδρείο στον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο (ΠΦΣ).

Ήδη ο κλάδος μετρά τρεις άκαρπες προσπάθειες, ενώ πλέον το Σάββατο στις 27 του μηνός σε γενική συνέλευση θα κληθεί οριστικά πια να αναδείξει τον εκπρόσωπό του. 

Σε αυτές τις εκλογές τον πρώτο λόγο θα έχουν 174 εκλέκτορες που είναι οι εκπρόσωποι των τοπικών συλλόγων. Με το σταυρό τους σε πρόσωπο και όχι παράταξη θα αναδειχθεί και ο νέο πρόεδρος του ΠΦΣ. 

Να σημειωθεί ότι η Αθήνα που διαθέτει περίπου το 33% των φαρμακείων όλης της χώρας, διαθέτει το 13% των εκλεκτόρων. 


Δύο είναι τα πρόσωπα που θα κονταροχτυπηθούν σε αυτήν την αναμέτρηση: ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής Κώστας Λουράντος και ο νυν πρόεδρος του ΠΦΣ Κυριάκος Θεοδοσιάδης. Και οι δύο προέρχονται από τον ευρύτερο χώρο της γαλάζιας παράταξης ενώ έχουν διακριθεί κατά καιρούς – ο καθένας με διαφορετικό τρόπο- για τις κόντρες τους με την κυβέρνηση. 

Η διαδικασία θα ξεκινήσει στις 10.30 και θα ολοκληρωθεί στις 19.00 ενώ συνολικά θα στηθούν 7 (!) κάλπες ώστε να πάρουν σταυρό και οι αντιπρόεδροι. 

Όποιος πάρει τους περισσότερους σταυρούς θα αναδειχθεί και πρόεδρος ανεξάρτητα από το ποσοστό που θα καταλάβει στη εκλογική διαδικασία.
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ