2014-09-22 12:37:24
Φωτογραφία για Γάμος αλά... Τρικαλινά! [video + photos]
Ένας ονειρικός γάμος τελέσθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο Δημαρχείο Τρικκαίων Νύφη η Τρικαλινή Έρη Λαζαροπούλου και γαμπρός ο εκ Φλωρεντίας ορμώμενος Andrea Greti που ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου σφραγίζοντας μια δυνατή σχέση πολλών ετών.

Η νύφη ακολούθησε τον παραδοσιακό τρόπο αφήνοντας τον Andrea και τους 170 συγγενείς και φίλους να περιμένουν στον Δημαρχείο για περίπου 20 λεπτά Η λιμουζίνα τελικά έφτασε και τα ασταμάτητα κορναρίσματα που αντήχησαν στον πεζόδρομο της οδού Ασκληπιού έδωσαν τέλος στην …αγωνία του γαμπρού που έσπευσε να υποδεχτεί την αγαπημένη του με μία ανθοδέσμη.

Η Έρη όμως είχε άλλα σχέδια αφού προσπάθησε να το «σκάσει» ακολουθώντας αντίθετη πορεία με αυτή του γαμπρού! Τελικά η νύφη άφησε τα «νάζια» και καταχειροκροτούμενη χάθηκε στην αγκαλιά του αγαπημένου της Andrea!

Οι πολυάριθμοι προσκεκλημένοι γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου δίνοντας εορταστικό τόνο στην τελετή του γάμου από την Αντιδήμαρχο Βασιλένα Μητσιάδη που έδειχνε να απολαμβάνει κάθε στιγμή από το όμορφο κλίμα, τις ιαχές και τα χειροκροτήματα.

Ακολούθησε γλέντι μέχρι πρωίας σε ξενοδοχείο των Τρικάλων με τους δεκάδες Ιταλούς να κλέβουν την παράσταση χορεύοντας αδιάκοπα όλους τους Ελληνικούς χορούς.

Από την ενημερωτική ομάδα του trikalanews.gr θερμές ευχές στην Έρη και τον Andrea, να ζήσουν ευτυχισμένοι.
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ