2014-09-23 07:44:29
Φωτογραφία για Ποιοι είναι οι έξι νέοι θεματικοί αντιπεριφερειάρχες στην Π. Αττικής – Οι προτεραιότητες, οι καινοτομίες & οι ισορροπίες
Τους έξι θεματικούς αντιπεριφέρειαρχες στην Περιφέρεια Αττικής παρουσιάζει... η aftodioikisi.gr, λίγο πριν τους ανακοινώσει επίσημα η νέα περιφερειάρχης Ρένα Δούρου. Πρόκειται για τους:

Εύη Αποστολάκη: Πολιτισμού και Νεότητας

Χρήστο Καραμάνο: Οικονομικών

Κατερίνα Θανοπούλου: Πρόνοια

Βάσω Λάσκαρη: Υποδομών και Δικτύων

Παναγιώτη Αθανασιάδη: Ψηφιακής Σύγκλισης και Ψηφιακής Δημοκρατίας

Ελισάβετ Τασούλη: Προσωπικού και Δημοκρατικού Σχεδιασμού

Όπως φαίνεται η νέα περιφερειακή Αρχή δίνει ιδιαίτερη σημασία στις νέες τεχνολογίες, όπου τοποθετήθηκε ο νεαρός Π. Αθανασιάδης αλλά και η, επίσης νεαρή, Εύη Αποστολάκη, στενή συνεργάτης της νέας περιφερειάρχη, που αναλαμβάνει τα θέματα της νεολαίας. Παράλληλα τα θέματα του προσωπικού αναλαμβάνει η συνταξιούχος υπάλληλος της Περιφέρειας Αττικής Ελισάβετ Τασούλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες η επιλογή των προσώπων έγινε μετά από πολλές διαβουλεύσεις της κ. Δούρου τόσο με το επιτελείο της όσο και με την Κουμουνδούρου προκειμένου να τηρηθούν οι ενδοπαραταξιακές αλλά και οι εσωκομματικές ισορροπίες. Είναι ενδεικτικό ότι ο νέος αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών προέρχεται από την Κομμουνιστική Οργάνωση Ελλάδας (ΚΟΕ).

Να σημειωθεί επίσης ότι η νέα περιφερειακή Αρχή όρισε τους διπλάσιους θεματικούς αντιπεριφερειάρχες από την προηγούμενη που είχε τρεις: Οικονομικών, Έργων και ΕΣΠΑ.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ