2014-09-23 15:52:14
Φωτογραφία για «ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΜΙΤΣΕΛ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ ΡΕΑΛ»
Σε συνέντευξή του στην ισπανική «As», ο γιος του Μίτσελ,Αντριάν Γκονζάλεθ που αγωνίζεται στην Έλτσε, αποκάλυψε το... όνειρο που έχει για τον πατέρα του : 

«Είναι όνειρό μου να δω τον Μίτσελ στον πάγκο της Ρεάλ. Είναι ένας πολύ καλός επαγγελματίας και είχα την τύχη να τον έχω προπονητή. Ελπίζω κάποια μέρα να του δοθεί η ευκαιρία να γίνει προπονητής στη Ρεάλ. Μπορεί κάποιοι να πουν ότι το λέω αυτό επειδή είναι γιος του, αλλά όποιος μας γνωρίζει ξέρει πως είμαι αντικειμενικός, όπως κι εκείνος ήταν μαζί μου όταν ήμουν παίκτη μου. Πιστεύω πως έχει όλα τα προσόντα για να γίνει προπονητής στη Ρεάλ.

Πάντα ήταν όνειρό μου να γίνω σαν κι αυτόν, από μικρό παιδί. Τώρα είμαι 26 και δεν έχω σταματήσει να φιλοδοξώ να τον φτάσω ή και να τον ξεπεράσω.

Όταν ήμουν στη Ρεάλ, ήμουν για λίγο και μέλος της πρώτης ομάδας. Τότε προπονητής ήταν ο Σούστερ. Είχα την τύχη να κάνω ντεμπούτο με στα 19, αλλά μετά πήγα στη δεύτερη ομάδα για να έχω περισσότερα παιχνίδια στα πόδια μου, κάτι που ήταν αναγκαίο σε εκείνη την ηλικία. Δεν ξέρω τι θα είχε γίνει αν είχα μείνει», ανέφερε.

Tέλος, αναφέρθηκε και στην αποψινή αναμέτρηση της Έλτσε με τη Ρεάλ: 

«Είναι πάντα ξεχωριστό να παίζεις στο ‘Μπερναμπέου. Για μένα είναι ένα από τα πιο όμορφα γήπεδα του κόσμου και ένας παίκτης νιώθει πάντα χαρά όταν αγωνίζεται εκεί».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ