2014-09-24 07:17:12
Φωτογραφία για Το Κίνημα Δεν Πληρώνω στο πλευρό των καθαριστριών και των κατοίκων της Κερατέας
Αναβλήθηκε επ΄ αόριστον η δίκη του Kινήματος Δεν Πληρώνω στο Κιάτο (22/9/14) με τη κατηγορία της παραβίασης φύλαξης αρχής Τη Παρασκευή 19/9/14, αναβλήθηκε η δίκη των 11 αγωνιστών ενάντια στα διόδια (μεταξύ αυτών και του Β. Παπαδόπουλου), που κατηγορούνταν με δεκάδες στημένες αιτιάσεις.

Τη Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου, οι καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών διαδηλώνουν μπροστά στον Άρειο Πάγο παλεύοντας για το αυτονόητο δικαίωμα όλων μας : την εργασία, που τους στερεί βάναυσα η κυβέρνηση.

Την ίδια μέρα, δικάζονται και οι κάτοικοι της Κερατέας για τους αγώνες ενάντια στα ΧΥΤΑ του Μπόμπολα, που καταστρέφει τον τόπο τους.

Όλοι αυτοί οι αγώνες έχουν ένα κοινό εχθρό - ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΚΑΠΙΤΑΛΗΣΤΕΣ  ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ οι οποίοι ενδιαφέρονται μόνο για το πως θα γίνουν πλουσιότεροι και μάλιστα με το αίμα του ολοένα και πιο πολυ δοκιμαζόμενου λαού.

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω, στέκεται στο πλευρό των διωκώμενων κατοίκων της Κερατέας και των αγωνιζόμενων καθαριστριών.


Οι διώξεις ενάντια στο Κίνημα Δεν Πληρώνω συνεχίζονται στο εγγύς μέλλον στη Λάρισα:

6/10/14, Δευτέρα, 9 πμ : Οι Αυτοκινητόδρομοι Αιγαίου ΑΕ, δικάζουν τον Μάκη Δαμουλιάνο, βιοπαλαιστή οδηγό νταλίκας, πατέρα τριών ανήλικων παιδιών, μέλους του Κινήματος Δεν Πληρώνω, για θραύση μπάρας.

31/10/14, Παρασκευή, 9 πμ : Tο κράτος των μεγαλοεργολάβων δικάζει τον Βασίλη Παπαδόπουλο και άλλους 18 πολίτες με την κατηγορία της "διέγερσης" για άνοιγμα διοδίων στη περιοχή.

Όλα τα μέτωπα γνήσιας λαϊκής αντίστασης πρέπει να ενωθούν μέσα από την κοινή μας πάλη για την ανατροπή όλων αυτών που μας στερούν το δικαίωμα στη ζωή και την ελευθερία.

ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ, ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ

ΧΑΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕ ΔΟΘΗΚΕ!
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ