2014-09-24 10:40:56
Φωτογραφία για Στον καταυλισμό στην Καμηλόβρυση σήμερα δημοτική αρχή της Λαμίας και η αστυνομία. Κατέγραψαν την κατάσταση
Από τις 7.00 σήμερα το πρωί, ο δήμαρχος Λαμίας, Νίκος Σταυρογιάννης με στενούς συνεργάτες του και την αστυνομία ήταν... επί ποδός προκειμένου να μπουν και να ελέγξουν τον καταυλισμό της Καμηλόβρυσης. Τελικά η επιχείρηση ολοκληρώθηκε χωρίς να χρειαστεί η παρέμβαση της αστυνομίας αφού οι τσιγγάνοι ήταν φιλικοί με όλους και έδειξαν διάθεση συνεργασίας.

Ο δήμαρχος ήδη έστειλε μηχανήματα για να καθαρίσουν από τα σκουπίδια την περιοχή και τους ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει σχέδιο καλύτερων συνθηκών διαβίωσης.

Όταν ρωτήθηκαν για το αν έρχονται και μένουν σ' αυτούς ΡΟΜΑ από άλλες περιοχές της χώρας τό αρνήθηκαν κατηγορηματικώς. Όσο για τη σκουπιδοθάλασσα που έχουν φτιάξει είναι επειδή δεν υπάρχουν κάδοι, άρα αναγκαστικά θα πρέπει κάπου να πετάξουν τα σκουπίδια τους, όπως είπαν. Ο δήμαρχος τούς ζήτησε συνεργασία στο θέμα των σκουπιδιών, να βοηθήσουν δηλαδή όλοι μαζί για να τα καθαρίσουν και από εδώ και στο εξής να μπει τάξη και στο θέμα αυτό.

Την Παρασκευή περιμένουν, όπως δήλωσαν, ομάδα από το Νοσοκομείο Λαμίας για εμβολιασμό στα παιδιά τους. Επιθυμία τους είναι να μπορέσουν να πάνε όλα στο σχολείο για να μάθουν γράμματα και να μπορέσουν έτσι να φτιάξουν ένα καλύτερο μέλλον για τη δική τους ζωή.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ