2014-09-24 16:49:09
Φωτογραφία για Το βίντεο με τα γαλλικά του Ψινάκη σε δημοτική σύμβουλο
Ανέβηκαν οι τόνοι στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Μαραθώνα, με τον Ηλία Ψινάκη να αρχίζει τα "γαλλικά".

Πάνω στην ένταση ένας από τους δημοτικούς συμβούλους άρχισε να χτυπά τα χέρια του με δύναμη πάνω στο τραπέζι, ενώ ο Ηλίας Ψινάκης είπε "Σκάσε μωρή", απευθυνόμενος σε μια δημοτική σύμβουλο η οποία διέκοψε την ομιλία του, προκαλώντας την αντίδραση των δημοτικών συμβούλων αλλά και τα γέλια του κόσμου.

Πάντως, λίγο αργότερα, ο Ηλίας Ψινάκης ζήτησε συγγνώμη για την συμπεριφορά του.

'Ενα από τα τέσσερα βασικά θέματα που συζητήθηκαν ήταν της στέγασης των αθλητών του δήμου. Ένα από τα γυμναστήρια της περιοχής χρησιμοποιούνταν, πριν αναλάβει το δήμο ο κ. Ψινάκης, ως χώρος διεξαγωγής αγώνων μπάσκετ από παιδιά της περιοχής. Ωστόσο, όταν ανέλαβε τη δημαρχία ο κ. Ψινάκης αποφάσισε να σταματήσει κάθε αθλητική δραστηριότητα στο συγκεκριμένο κλειστό γυμναστήριο, καθώς σύμφωνα με τους συμβούλους του, ο χώρος δεν πληροί τις προϋποθέσεις ασφαλείας.


Από την ήμερα εκείνη το γυμναστήριο έχει χρησιμοποιηθεί για δύο δημοτικά συμβούλια.

Ο κ. Ψινάκης είπε ότι έχει καλέσει επιθεωρητή, προκείμενου να ελέγξει το χώρο και να δώσει τα απαραίτητα έγγραφα, τα οποία θα πιστοποιούν την ασφάλεια του κτιρίου. Παράλληλα, κατέκρινε την πρώην δημοτική αρχή που χρησιμοποίησε το γήπεδο για προπονήσεις και αθλητικές οργανώσεις, λέγοντας ότι κάτι τέτοιο ήταν παράνομο.

"Εσείς, θα μπορούσατε να είχατε πάρει πρόστιμο 50.000 ευρώ και τρεις μήνες φυλάκιση. Εγώ δεν τα κάνω αυτά", είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια του συμβουλίου μπήκαν στο κτίριο μπήκαν και και παιδιά, κρατώντας στα χέρια πανό, το οποίο ανέφερε ότι το γυμναστήριο ήταν για αθλητισμό και όχι για δημοτικά συμβούλια.

Πηγή: news247
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ