2014-09-24 23:54:29
Φωτογραφία για Ο Παναθηναϊκός έφυγε με την νίκη και τους τρεις βαθμούς από τον Βόλο
Ο Παναθηναϊκός είχε όρεξη και ουσία και μπήκε με το αριστερό στην προσπάθεια διατήρησης του τίτλου κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου. 

Οι πράσινοι επικράτησαν με 1-0 χάρη σε γκολ του Ατζαγκούν στο 18' σε ένα παιχνίδι όπου κάλλιστα θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει τρεις και τέσσερις φορές ενώ απειλήθηκαν ελάχιστα.

Το κέρδος όμως για τον Γιάννη Αναστασίου δεν ήταν μόνο οι τρεις πόντοι αλλά και η δεύτερη συνεχόμενη νίκη που δίνει ένα μίνι σερί στους πράσινους αλλά και η παρουσία κάποιων ποδοσφαιριστών.

Οι Ατζαγκούν, Μπαϊράμι και Στιλ έδειξαν να αρπάζουν την ευκαιρία έχοντας πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο ενώ και ο Πράνιτς έδειξε καλύτερος από ότι σε άλλα παιχνίδια.

Σε ότι έχει να κάνει με τον Νιγηριανό πλην του όμορφου γκολ που σημείωσε ήταν μέσα και σε άλλες φάσεις ενώ έβγαλε και πίεση στον αντίπαλο κάτι που θέλει ο 41χρονος τεχνικός. Όσο για τον Σουηδό στα 75' λεπτά που αγωνίστηκε ήταν πολύ δραστήριος με κινήσεις τόσο στα δεξιά όσο και στα αριστερά της επίθεσης ενώ και πάλι είχε πολύ καλά στημένα.

Τέλος και αναφορικά με τον Στιλ μπορεί να ξεκίνησε με μια λάθος έξοδο και να χρειάστηκε να επέμβει τέσσερις-πέντε φορές αλλά όσο περνούσε η ώρα ήταν όλο και καλύτερος και ιδίως στα τελευταία λεπτά δήλωσε παρών.

Περισσότερα
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ