2014-09-26 01:03:10
Φωτογραφία για Γιατί θα είναι αποτυχία το επόμενο επαγγελματικό βήμα της Angelina Jolie;
Μπορεί οι λέξεις αποτυχία και Angelina Jolie να μην πηγαίνουν ποτέ μαζί, ή τουλάχιστον όχι τα τελευταία χρόνια, αλλά φαίνεται πως η διάσημη ηθοποιός θα πρέπει να πιει το...

πικρό ποτήρι της ήττας, μιας και το επόμενο επαγγελματικό της βήμα είναι κυριολεκτικά στον αέρα!

Η 39χρονη star λοιπόν, η οποία σχεδίαζε να κάνει το επόμενο σκηνοθετικό της βήμα, με μία ταινία με επίκεντρο την Αφρική, την οποία όπως δηλώνει αγαπά ιδιαίτερα, τα βρήκε σκούρα, αυτή τη φορά λόγω προσωπικών προβλημάτων ανάμεσα στους 2 παραγωγούς της ταινίας.

Για να γίνουμε πιο σαφείς, οι Jon Peters και Christine Forsyth-Peters οι οποίο ήταν ζευγάρι και κατά τη διάρκεια του γάμου τους ανέλαβαν από κοινού την παραγωγή της εν λόγω ταινίας, ο Jon Peters μάλιστα ευθύνεται και για μερικά από τα μεγαλύτερα blockbusters του κινηματογράφου, χώρισαν, και δυστυχώς για την Angie διεκδικούν και οι 2 την αποκλειστική παραγωγή του project, με κάθε πιθανό μέσο!

Για την ώρα βέβαια, απόφαση δεν έχει παρθεί, και η Angelina αναμένει με αγωνία τα μελλούμενα! Εμείς να της προτείνουμε να χαλαρώσει λίγο και να χαρεί την οικογένειά της, γιατί είναι αμαρτία από το θεό να βασανίζεται έτσι νεόνυμφο κορίτσι.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ