2014-09-26 09:06:29
Φωτογραφία για ΛΙΓΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ... «ΚΑΥΤΗ» ΤΡΙΑΔΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ
Αποφεύγει τα πειράματα και ποντάρει σε έναν συγκεκριμένο αριθμό παικτών για την τριάδα των αγώνων του Ολυμπιακού με Ατρόμητο, Μάλμε και ΠΑΟΚ ο Μίτσελ.

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του Σαββατιάτικου αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Ο Μίτσελ στην τριάδα αγώνων που ακολουθεί μέχρι τη διακοπή, συμπεριλαμβανομένων των ματς με Μάλμε στη Σουηδία την Τετάρτη και ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη την επόμενη Κυριακή, αναμένεται να ποντάρει σε έναν συγκεκριμένο αριθμό παικτών αποφεύγοντας τα πολλά πειράματα.

Ο βασικός κορμός θα είναι οι έντεκα που κέρδισαν την Ατλέτικο, δηλαδή οι Ρομπέρτο, Μαζουάκου, Ελαμπντελαουί, Αμπιντάλ, Μποτία, Μανιάτης, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Αφελάι, Τσόρι και Μήτρογλου, αλλά την πόρτα της ενδεκάδας «χτυπούν» και οι Σαλίνο (ως δεξί μπακ), Ντουρμάζ, Φουστέρ (ως εξτρέμ) και Εντινγκά (ως αμυντικό χαφ, αλλά και στόπερ). Οι πιθανότητες να αγωνιστούν στη δύσκολη τριάδα αγώνων που έρχεται κάποιον άλλο από τους προαναφερθέντες στο βασικό σχήμα δεν είναι πολλές, αλλά δεν αποκλείεται να παίξουν σαν αλλαγές.

Το βέβαιο είναι πως εκτός μάχης μέχρι και τη διακοπή του πρωταθλήματος είναι οι Σιόβας, Γκαζαριάν και Ντοσεβί, ενώ για τον αγώνα του Περιστερίου ίσως μείνει εκτός ο Διαμαντάκος λόγω ενοχλήσεων στον έσω πλάγιο του αριστερού γονάτου και δεν θα είναι έκπληξη να μπει στην αποστολή ο Φορτούνης, που άφησε καλές εντυπώσεις στην αναμέτρηση του Κυπέλλου με την Παναχαϊκή.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ