2014-09-27 05:57:14
Φωτογραφία για Αντιδράσεις μεταξύ των στρατιωτικών για τις μισθολογικές αυξήσεις που υπόσχεται η κυβέρνηση
Αντιδράσεις μεταξύ των στρατιωτικών έχουν προκαλέσει οι προτάσεις του ΥΠΕΘΑ για τις αυξήσεις που πρόκειται να τους δοθούν με αφορμή την απόφαση του ΣτΕ.

Ουσιαστικά τα χαμηλότερα στελέχη διαπιστώνουν μια τεράστια αδικία και αντιπροτείνουν την εφαρμογή του μισθολογίου των Δημοσίων Υπαλλήλων.

Εμείς, ως ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ θεωρούμε υποχρέωση μας τη δημοσίευση των απόψεων ανθρώπων που μοιραζόμαστε την καθημερινότητα των στρατοπέδων.

Όμως θεωρούμε εξαιρετικά ταπεινά και αντικοινωνικά τα κριτήρια της απόφασης του ΣτΕ που έκρινε ότι το βαθύ κράτος –δικαστές, αστυνομικοί, στρατιωτικοί κλπ.- πρέπει να πάρουν αύξηση.

Ουσιαστικά δικαιολογώντας οι δικαστές τις τεράστιες αποδοχές που αποφάσισαν για τον εαυτό τους, ενώ αποδέχονται τον εργασιακό μεσαίωνα για τον κόσμο της εργασίας,  συμβάλουν στην επιβολή του με την αυταρχική τους σύμπραξη στην κυβερνητική πολιτική και κρατώντας αυτή την ενδεικτικά κατάφωρα άδικη στάση απέναντι στον ηρωικό αγώνα των καθαριστριών.


Και είναι πολύ επικίνδυνη απόφαση γιατί αποδεικνύει ότι στο πλαίσιο του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού οι στρατιωτικοί αντιμετωπίζονται ως Πραιτοριανοί του Κράτους Διαρκούς Έκτακτης Ανάγκης, ενώ εκδηλώνεται σαφή απόπειρα εξαγοράς τους από το αστικό κατεστημένο, για να τους χρησιμοποιήσει εντός και εκτός συνόρων ως δύναμη επιβολής των συμφερόντων του.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΙΑΣ

Πρόταση Μισθών από το ΥΠΕΘΑ.

Ευνοούν τα γένια τους οι οικονομικοί ΑΝΏΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΝΏΤΑΤΟΙ ΑΞΚΟΙ του ΥΠΕΘΑ που πρότειναν το ΝΕΟ μισθολόγιο (δείτε σχετικό link και πίνακες) στο υπουργείο Οικονομικών.

Δίνει αύξηση 200%  σε απόφοιτους ΑΕΙ (ΣΣΕ , ΣΣΑΣ, ΙΚΑΡΩΝ κτλ.) και μοιράζει κάτι ψίχουλα στους υπόλοιπους Απόφοιτους ΤΕΙ και ΕΠΟΠ , ΕΜΘ κτλ χωρίς καμία διαφορά.

Όλοι γι' αυτόν είναι ίδιοι ΤΕΙ, Λυκείου, Δημοτικού κτλ. Να ισχύει το δίκαιο μισθολόγιο των Δημοσίων Υπαλλήλων με τις λογικές διαφορές μεταξύ των απόφοιτων ΑΕΙ, ΤΕΙ , ΛΥΚΕΙΟΥ κτλ γιατί το μισθολόγια του ΥΠΕΘΑ ευνοεί μόνο τους αποφοίτους ΣΣΕ, ΙΙΚΑΡΩΝ, ΣΣΑΣ κτλ.

Διαφορά στο μισθό πρέπει να υπάρχει αλλά παντού σε όλους τους βαθμούς και προς τα πάνω αλλά και προς τα κάτω.

Δείτε πρόταση μισθών:

Αυτός που την υπέβαλε είναι κατά των παραγωγικών σχολών ΣΤΥΑ, ΣΜΥ κτλ τα ισοπεδώνει όλα πλην την πάρτυ του (ΠΑΡΤΑΚΙΑΣ ΛΟΙΠΟΝ). Δεν βάζει διαφορά μεταξύ Απόφοιτων ΤΕΙ και ΕΠΟΠ-ΕΜΘ όπως βάζει μεταξύ σε ΑΕΙ(ΣΣΕ-ΣΣΑΣ κτλ) και ΤΕΙ(ΣΤΥΑ,ΣΜΥ κτλ) 1000 ευρώ.

Απόφοιτοι ΑΕΙ (ΣΣΕ, ΣΣΑΣ, ΙΚΑΡΩΝ κτλ): 3800

Απόφοιτοι ΤΕΙ (ΣΜΥ, ΣΤΥΑ κτλ): 2800(1000 διαφορά ΑΕΙ)

ΕΠΟΠ ΕΜΘ: 2500 (300 διαφορά από ΤΕΙ)

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ