2014-09-27 12:12:12
Φωτογραφία για ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΚΑΙ... ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ!
Τον Ατρόμητο, στον πρώτο από την τριάδα των δύσκολων αγώνων που ακολουθούν, αντιμετωπίζει σήμερα (20:30, Novasport 1) ο Ολυμπιακός στο Περιστέρι, με τους ερυθρόλευκους να θέλουν να πετύχουν την πέμπτη συνεχόμενη νίκη τους.

Οι παίκτες του Μίτσελ καλούνται να ανταπεξέλθουν στην τριάδα αγώνων-"φωτιά" που ακολουθούν, με Ατρόμητο εκτός, Μάλμε για το Champions League εκτός και με τον ΠΑΟΚ μέσα στο Καραϊσκάκη.

Σαφώς, εκείνο που προκύπτει είναι πως τώρα... αρχίζουν τα δύσκολα για το Θρύλο που θέλει να κάνει το «επτά στα επτά» μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος μετά την ισοπαλία μέσα στο Αγρίνιο.

Όσον αφορά το αποψινό παιχνίδι στο Περιστέρι, πρόκειται για μία έδρα που δυσκολεύει αρκετά τους πρωταθλητές Ελλάδας, καθώς η τελευταία τους νίκη ήταν πριν από δύο χρόνια με γκολ του απόντα Φουστέρ. Επιπλέον με νίκη κόντρα στον Ατρόμητο οι ερυθρόλευκοι θα πάνε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στη Σουηδία για να διεκδικήσουν τη δεύτερη νίκη τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.


Ο Μίτσελ έχει προετοιμάσει με τον καλύτερο τρόπο τους παίκτες του για τις ανάγκες της καθορισιτκής αναμέτρησης με τους Περιστεριώτες, οι οποίοι θα έχουν για πρώτη φορά στην άκρη του πάγκου τους τον Ρικάρντο Σα Πίντο.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Ισπαός τεχνικός σκοπεύει να παρατάξει μία ενδεκάδα που θα κάνει… πρόβα εν όψει του αγώνα με τη Μάλμε.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Μποτία, Αμπιντάλ και Μαζουάκου. Ως αμυντικά χαφ θα παίξει ο Μιλιβόγεβιτς, με τους Κασάμι και Μανιάτη ως εσωτερικούς μέσους.

Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Αφελάι, Τσόρι και Μήτρογλου.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Αυλωνίτης, Μπενίτες, Μπουχαλάκης, Ντουρμάζ, Φορτούνης, Γιαννούλης, Εντινγκά και Βέργος.

Εκτός είναι οι τραυματίεες Σιόβας, Φουστέρ, Ντοσεβί και Γκαζαριάν.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ