2014-09-27 12:52:05
Φωτογραφία για ΣΟΚ: Το υπουργείο παιδείας προωθεί βιβλίο αγγλικών στην Α' Λυκείου που προπαγανδίζει την εμφύτευση μικροτσίπ! [photos]
Παραθέτουμε την επίμαχη σελίδα από αυτό το βιβλίο και το άκρως προπαγανδιστικό κείμενο “Μετά το σχολείο την Πέμπτη, έφαγα δύο ώρες στον γιατρό, περιμένοντας να μου εμφυτεύσει το καινούργιο μου μικροτσίπ. Αυτή η διαδικασία (μια γρήγορη ένεση στον αντίχειρα μου) πήρε μόνο λίγα δευτερόλεπτα και δεν πόνεσε σχεδόν καθόλου. Το μικροτσίπ μοιάζει με ένα μικροσκοπικό σωλήνα και είναι πολλά αυτά που μπορεί να κάνει. Εκτός απ’ο το ‘οτι μπορεί να ξεκλειδώνει το σπίτι και το ποδήλατο μου μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλους τους αναγνώστες κλειδιών για να ανοίξει πόρτες και να έχω πρόσβαση σε πράγματα του σχολείου., και επιπλέον εμπεριέχει όλους τους κωδικούς του υπολογιστή μου. Μπορώ να χρησιμοποιήσω το μικροτσίπ και σαν πιστωτική κάρτα για να αγοράσω πράγματα, όσο η Μαμά και ο Μπαμπάς ανεβάζουν στην τσέπη μου χρήματα κάθε εβδομάδα”.

Είναι λοιπόν προφανές τί μήνυμα θέλουν να περάσουν στα παιδιά μας.


Μας κάνει καμία έκπληξη ότι το νεοταξικο αντίχριστο σύστημα προωθεί το χάραγμα του αντίχριστου με ύπουλες τακτικές έλεγχου του νου στα παιδιά μας. με την παραχάραξη της ιστορίας, των θρησκευτικών, της γλωσσάς και συνολικά την όλη προσπάθεια κατακρεούργησης, καταστροφής και εξαφάνισης της ελληνοχριστιανικής παιδείας προωθούν απροκάλυπτα το χάραγμα του αντίχριστου…. Ο λόγος είναι για το βιβλίο αγγλικών που διδάσκουν στην πρώτη λυκείου.

Αυτό το βιβλίο το πληρώνουν οι γονείς (15ευρώ) για να μάθουν τα παιδιά τους ότι το να έχεις ένα εμφυτεύσιμο τσιπακι στο μέλλον είναι κάτι κοινά αποδεκτό, φυσιολογικό και κάλο. Έτσι επηρεάζουν τις συνειδήσεις των παιδιών που φυσικά δεν έχουν ιδέα το τι πραγματικά είναι αυτό το τσιπακι….

βεβαίως στην Ελλάδα της νέας παγκόσμιας τάξης οι άθεοι, άπιστοι και αδιάφοροι γονείς δεν δίνουν σημασία στις λεπτομέρειές και ούτε ότι αυτό είναι κάτι σημαντικό. Άλλωστε πρώτοι αυτοί θα δεχτούν το τσιπακι κι έπειτα θα το δώσουν και στα παιδιά τους….
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ