2014-09-27 14:58:33
Φωτογραφία για Άδωνις: Εγώ παραιτούμαι και φεύγω από την πολιτική αν...
"Αν μου πείτε εμένα ότι το πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης, εγώ πιστεύω τόσο πολύ στην εθνική συνεννόηση και τόσο πολύ στην ανάγκη να μην καταστραφεί η σταθερότητα της χώρας –γιατί αυτό ο λαός μας θα το πληρώσει- που σας λέω δημοσίως, εάν πει ο ΣΥΡΙΖΑ: εάν φύγει ο Γεωργιάδης εγώ ψηφίζω Πρόεδρο (σ.σ. της Δημοκρατίας), εγώ παραιτούμαι και φεύγω από την πολιτική", τόνισε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega.

Ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε «καταστροφική την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ λόγω αδημονίας για την εξουσία», ενώ ανέφερε ότι «η έκθεση της Bank of America λέει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα οδηγήσει την Ελλάδα σε σύγκρουση με την Ευρώπη».

Σε ό,τι αφορά το ΠΑΣΟΚ, και τη στάση του το 2009, λίγο πριν μπούμε στο μνημόνιο, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ, σημείωσε ότι: «Το ΠΑΣΟΚ έλεγε άλλα και έκανε άλλα και έριξε τον Καραμανλή για το θέμα της προεδρικής εκλογής. Ξέρετε ποιες ήταν οι συνέπειες; Μπήκαμε στο μνημόνιο», προσθέτοντας ότι αν είχαμε πετύχει την εθνική συνεννόηση που ζητούσε ο Κώστας Καραμανλής τον Μάρτιο του 2009, δεν θα είχαμε μπει στο μνημόνιο.

Δείτε το βίντεο από το Mega:
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ