2014-09-27 21:18:12
Φωτογραφία για Αναγνώστρια καταγγέλλει την απαράδεκτη συμπεριφορά υπαλλήλου στην υποδοχή καταστήματος
Αγαπητο tromaktiko,

το περασμένο Σάββατο, επισκεφτήκαμε με το γιο και τον άντρα μου, το jυμbο του Βόλου. Πριν μπούμε μέσα, κάναμε το ολέθριο λάθος να πάρουμε από ένα καφέ έξω από το μαγαζί, δυο καφέδες, τους οποίους κρατούσαμε στο χέρι όταν μπαίναμε.

Δεν προλάβαμε όμως να κάνουμε δυο βήματα, όταν μία αγενεστατη υπάλληλος, που είχαν στην υποδοχή, άρχισε να ουρλιάζει, λες και κρατούσαμε ναρκωτικά και μας έκανε ρεζίλι μπροστά σ όλον τον κόσμο. (Καταλάβαμε με πολύ κόπο από τα λεγόμενα της, ότι απαγορευόταν να μπούμε μέσα με τον καφέ).

Εννοείται βέβαια, πως ζήτησα να καλέσουν τον υπεύθυνο, ο οποίος προσπάθησε μάταια ο κακομοίρης να συμμαζέψει τ' ασυμμάζευτα!!

Αποχωρησαμε έξαλλοι , εννοείται χωρίς να ψωνίσουμε και μπήκαμε στο πρακτικερ, που είναι ακριβώς δίπλα. παρεμπιπτόντως, εκεί και ο καφές στο χέρι επιτρεπόταν και οι υπάλληλοι ήταν ευγενέστατοι. Εννοείται βέβαια, πως αν γνώριζα ότι απαγορευόταν ο καφές, ή αν μ ενημέρωνε κάποιος ευγενικός υπάλληλος και όχι ένα δυσδιάκριτο αυτοκόλλητο στην τζαμαρία και μία αγενεστατη υπάλληλος, σε καμία περίπτωση δεν θα διαννοουμουν να μπω με καφέ στο μαγαζί.


Αναρωτιέμαι όμως:

Στην Ελλάδα του 2014, στην Ελλάδα της κρίσης, όταν άπειρα υπέροχα, ευγενέστατα και μορφωμένα παιδιά, παρακαλούν για μία θέση με μισθούς πείνας, γιατί ένα τέτοιο μαγαζί να έχει στην υποδοχή, τέτοια άτομα που αποτελούν δυσφήμιση, όχι μόνο για το συγκεκριμένο μαγαζί, αλλά για ολόκληρη την κοινωνία μας;;

Αναγνώστης

Διαβάστε περισσότερες ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ στο tromaktiko με ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Κάντε την δική σας καταγγελία στο tromaktiko στο ΤΗΛΈΦΩΝΟ 6971 590 628 ή στο e-mail μας [email protected]
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ