2014-09-28 00:15:03
Φωτογραφία για ΣΑ ΠΙΝΤΟ : ΠΑΙΞΑΜΕ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ
Το εγκώμιο των παικτών του έπλεξε ο Ρικάρντο Σα Πίντο στις δηλώσεις του μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού.

Ο Πορτογάλος τεχνιικός είπε ξεκάθαρα ότι η νίκη είναι έργο δικό τους και υπογράμμισε ότι όλοι είχαν μελετήσει τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζονται οι ερυθρόλευκοι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σα Πίντο στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν μια μεγάλη νίκη που τη χρειαζόμασταν. Παίξαμε με ψυχή και καρδιά κι αυτό είναι δύσκολο εναντίον του Ολυμπιακού, με την ποιότητα των παικτών και τη δυναμική που διαθέτει. Δεν είναι η δική μου ώρα, είναι η ώρα των παικτών. Αυτοί νίκησαν, εκείνοι είναι οι ήρωες. Εγώ δεν έκανα κάτι ιδιαίτερο, μίλησα στους παίκτες λέγοντας πάντα την αλήθεια, τι μου αρέσει και τι όχι, αλλά όλη τη δουλειά την έκαναν αυτοί. Δική τους είναι η νίκη.

Αυτό που καταφέραμε ήταν να παίξουμε με οργάνωση. Είχαμε μελετήσει τον Ολυμπιακό και δεν τον αφήσαμε να χαλαρώσει τις γραμμές μας και να ελέγξει πλήρως το παιχνίδι.


Στο πρώτο ημίωρο είχαμε τρεις ευκαιρίες, βάλαμε τη μία, ο Ολυμπιακός είχε κάποιες φάσεις μόνο, θυμάμαι αυτή με την κεφαλιά του Μήτρογλου. Παίξαμε όπως έπρεπε για τη νίκη.

Οι τρεις πόντοι δεν πρέπει να φέρουν ευφορία, χρειάζεται κι άλλη δουλειά. Είμαστε πρώτοι αυτοί τη στιγμή, αλλά το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος. Σίγουρα ήταν μεγάλη νίκη που μας βοηθάει ψυχολογικά.

-τι είπε στους παίκτες του:

Δεν είπα κάτι διαφορετικό στην ομάδα ή στον Καραμάνο. Είναι ένας παίκτης επιπέδου, δεν χρειαζόταν να του πω κάτι ιδιαίτερο. Είμαστε μεγάλη ομάδα, τώρα με αυτή τη νίκη θα κάνουμε τις ομάδες να θέλουν να μας κοντράρουν περισσότερο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ