2014-09-29 10:42:09
Φωτογραφία για Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό βήμα του Σάκη Ρουβά!
Μετά από ένα συναρπαστικό μουσικό ταξίδι που κατάφερε να καθηλώσει χιλιάδες κόσμο σε Ελλάδα και Κύπρο το «The Ace Of Hearts tour» του Σάκη Ρουβά ρίχνει αυλαία με μία μεγάλη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Οκτωβρίου στο κλειστό γήπεδο του Tae Kwon Do, στο Φάληρο.

Ωστόσο, ο κορυφαίος Έλληνας τραγουδιστής, λίγες μέρες πριν το μεγάλο φινάλε της περιοδείας του, αποκάλυψε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram ποιο θα είναι το επόμενο επαγγελματικό του βήμα.

Δείτε την φωογραφία που ανήρτησε:

Μετά την ενσάρκωση του Θεού Διόνυσου στις «Βάκχες» του Ευριπίδη ο Σάκης Ρουβάς αναμένεται να αντιμετωπίσει μία νέα πρόκληση, αφού τον Νοέμβριο θα μας συστηθεί ως Ηρακλής. Ο Δημήτρης Λιγνάδηςφαίνεται πως βρήκε στο πρόσωπο του αγαπημένου καλλιτέχνη τον πρωταγωνιστή της παράστασης με τον τίτλο «Ηρακλής: οι 12 άθλοι» η οποία θα ανέβει στο «Pantheon Theater» υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια τουΑπόλλωνα Παπαθεοχάρη. Οι πρόβες είναι εντατικές και οι εργασίες για να είναι όλα έτοιμα μέχρι την πρεμιέρα πυρετώδεις.

Ακόμα, πολύ σύντομα θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες και η ταινία «Chevalier», στην οποία πρωταγωνιστεί ο Σάκης Ρουβάς σε σκηνοθεσία της Αθηνάς Ραχήλ Τσαγκάρη.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ