2014-09-29 22:45:39
Φωτογραφία για ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ...
Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός προχώρησε στην αναβολή των αγώνων για καθαρά συμβολικούς λόγους, ενώ συναντήθηκε και με την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ.

Η αναβολή των αγώνων κατόπιν υπουργικής απόφασης προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις, ενώ είναι πιθανόν να φέρει και... ντόμινο εξελίξεων για το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός στο μπάσκετ, όπως έχουμε ήδη αναφέρει (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ). Φυσικά, ακούστηκαν και αρκετές κριτικές για την απόφαση αυτή, ωστόσο πρόθεση του Ανδριανού δεν ήταν φυσικά να προκρίνει τη συγκεκριμένη αναβολή ως... μέτρο καταπολέμησης της βίας. Ο λόγος που το έκανε ήταν καθαρά συμβολικός, προς σεβασμό στη μνήμη του νεκρού.

Από εκεί και πέρα, ο Υφυπουργός δεν μπορεί να τοποθετηθεί για τα μέτρα καταπολέμησης της βίας που προβλέπει ο νέος νόμος, καθώς είναι ακόμα υπό σύνταξη και δεν γίνεται να υπάρξουν επίσημες τοποθετήσεις. Είναι πιθανόν, σύμφωνα με τα όσα βγαίνουν προς τα έξω, να γίνουν περισσότερα γνωστά σε λιγότερο από ένα μήνα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr".


Ο Ανδριανός είχε καλέσει δύο φορές και την ΕΠΟ να κάνει τις προτάσεις της, αλλά η αρμόδια επιτροπή συστάθηκε την Παρασκευή και σήμερα (29/9) βρέθηκε στο γραφείο του για να συζητήσουν τα θέματα βίας. Το Καλλονή - Πανθρακικός διεξήχθη κανονικά επειδή δεν υπήρχε χρόνος διαδικαστικά να αναβληθεί, καθώς χρειάζεται υπουργική απόφαση.

Όσον αφορά τη διεξαγωγή των αγώνων της Super League, η απόφαση για το... που θα χωρέσουν τα ματς αναμένεται την Τρίτη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ