2014-09-29 23:05:07
Φωτογραφία για Καρδιά από ποδήλατα - Έλα με το ποδήλατό σου να μπούμε στο βιβλίο Γκίνες!
Εκδήλωση στα πλαίσια της Πανευρωπαικής Μέρας Επανεκκίνησης της Καρδιάς- European Restart a Heart Day Το European Resuscitation Council έχει καθορίσει φέτος την 16 Οκτωβρίου 2014 ως μέρα ενημέρωσης για την καρδιακή ανακοπή (European Restart a Heart Day). Στα πλαίσια των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιήσει το ΚΥΣΑΝ για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού οργανώνεται και ο σχηματισμός μιας μεγάλης καρδιάς από ποδήλατα στο χώρο έξω από το στάδιο ΓΣΠ.

Η εκδήλωση αυτή προγραμματίζεται για το πρωί της Κυριακής 19 Οκτωβρίου 2014. Έχουμε ήδη εξασφαλίσει την άδεια του ΔΣ του ΓΣΠ και προχωράμε στην οργάνωση της εκδήλωσης σε συνεργασία με το Cycling Club Latsia και την εταιρεία AWOL. Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η εκδήλωση θα είναι μια προσπάθεια για κατάρριψη του Guiness World Record στην κατηγορία ¨Largest bicycle image¨.

Έχει ήδη εγκριθεί η αίτηση μας από τον οργανισμό αυτό και μας έχουν σταλεί οι σχετικές κατευθυντήριες οδηγίες.


Για την προσπάθεια αυτή χρειαζόμαστε στήριξη . Θα ήταν μεγάλη χαρά για μας αν σας ενδιέφερε να ενισχύσετε την προσπάθειά μας αυτή διαφημίζοντας ταυτόχρονα τον οργανισμό σας.

LIVE LINK από τον KLIK FM με τον Αγγελο Ιακωβίδη

Χορηγοί επικοινωνίας: KLIK FM και www.music.net.cy

Το ΚΥ.Σ.ΑΝ είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός και ιδρύθηκε με βασικό σκοπό τη βελτίωση και διασφάλιση της ποιότητας και αποτελεσματικότητας της Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης στον τόπο μας. Έχουμε επιστημονικό σύμφωνο συνεργασίας με το European Resuscitation Council που είναι το αρμόδιο επιστημονικό σώμα για αυτά τα θέματα στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Το ΚΥΣΑΝ έχει μεταξύ άλλων τους ακόλουθους στόχους:

• Πραγματοποίηση συνεδρίων, ημερίδων και σεμιναρίων που αφορούν την εκπαίδευση στην καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση.

• Συνεχή επαφή με το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης (ERC), προώθηση της έρευνας, δημοσιοποίηση κατευθυντήριων γραμμών και οι συστάσεις για αποτελεσματική αναζωογόνηση.

• Παρακολούθηση των διεθνών εξελίξεων της Καρδιοαναπνευστικής Aναζωογόνησης και ενημέρωση των μελών του και του κοινού.

• Παροχή συμβουλών και γνωματεύσεων προς το κράτος και άλλους σχετικούς φορείς σε όλα τα θέματα και προβλήματα σε σχέση με την αναζωογόνηση.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ