2014-09-29 23:30:05
Φωτογραφία για Ευρυδίκη: «Υπάρχουν παιδιά που με έχουν αγγίξει βαθύτατα»
Η Ευρυδίκη είναι κατενθουσιασμένη από το μουσικό σχολείο... Βέβαια, υπάρχει ένας ακόμα λόγος -Πριν πείτε «ναι» στο τάλεντ σόου, προβληματιστήκατε καθόλου με το νεαρό της ηλικίας των συμμετεχόντων;

«Αρχικά, ομολογώ, επειδή δεν γνώριζα τις λεπτομέρειες αυτού του τάλεντ σόου, ήμουν επιφυλακτική. Όταν όμως η παραγωγή μου εξήγησε, είπα αμέσως "ναι", γιατί αντιλήφθηκα πως γίνεται για παιδιά που τρελαίνονται για τη μουσική. Ο ρόλος αυτού του σόου είναι παιδαγωγικός κι εμείς λειτουργούμε ως δάσκαλοι και όχι ως κριτές. Έτσι, ενθαρρύνουμε τα παιδιά συνεχώς, τα συμβουλεύουμε και επικεντρωνόμαστε μόνο στα θετικά τους στοιχεία. Με αυτό το σόου και βλέποντας τα 16 παιδάκια να εξελίσσονται, γύρισα κι εγώ στα παιδικά μου χρόνια. Τότε που μέρα νύχτα ονειρευόμουν πως κάποιος μου δίνει την ευκαιρία να δείξω το ταλέντο μου» τόνισε στο Τηλέραμα.

-Από γονείς έχετε αντιμετωπίσει περίεργες συμπεριφορές ή πιέσεις; Γιατί ενίοτε κάποια πράγματα είναι περισσότερο όνειρα των γονιών παρά των ίδιων των παιδιών.


«Καθόλου! Όσοι έχουν έρθει είναι επειδή τους το ζήτησαν τα παιδιά τους, τα οποία λατρεύουν τη μουσική. Εδώ δεν υπάρχει ανταγωνισμός από κανέναν, γι' αυτό και όλοι λειτουργούμε ως ομάδα: δάσκαλοι, παιδιά, γονείς. Γι' αυτό άλλωστε το έπαθλο κάθε παιδιού που πάει καλύτερα κάθε φορά δεν είναι άλλο από το να του δίνεται η ευκαιρία να τραγουδά με το δάσκαλο του».

-Είναι παιδιά που σας έχουν συγκινήσει με το ταλέντο τους;

«Είμαι έτσι κι αλλιώς ευσυγκίνητη, επομένως έχει συμβεί πολλές φορές. Ναι, υπάρχουν παιδιά που με έχουν αγγίξει βαθύτατα».
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ