2014-09-30 08:00:46
Φωτογραφία για Πέφτουν οι υπογραφές για την πρώτη πίστα Formula 1 στην Πάτρα!
Στο τελικό στάδιο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις με στρατηγικό επενδυτή από το εξωτερικό, με στόχο την έναρξη της κατασκευής του Αυτοκινητοδρομίου μέσα στον χρόνο και την έναρξη λειτουργίας του το 2018, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αυτοκινητοδρόμιο Πάτρας Α.Ε.

"Η ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ ΠΑΤΡΑΣ Α.Ε. ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους πως η αντικατάσταση του Στρατηγικού Επενδυτή θα γίνει εντός του τρέχοντος έτους, με ενδιαφερόμενο Επενδυτή από το εξωτερικό με τον οποίο οι συζητήσεις βρίσκονται σε τελικό στάδιο διαπραγμάτευσης, προγραμματίζοντας έναρξη της κατασκευής της επένδυσης εντός του τρέχοντος έτους, με χρονικό ορίζοντα ολοκλήρωσης της επένδυσης τον Δεκέμβριο του 2017 & έναρξη λειτουργίας το 2018.

Στην Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Α.Ε., στις 28 Ιουνίου 2014, ελήφθη απόφαση για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους € 100.000 προκειμένου μέχρι την υπογραφή της συμφωνίας, με τον νέο Στρατηγικό Επενδυτή, να καλυφθούν μερικές τρέχουσες υποχρεώσεις (ΕΝΦΙΑ κλπ).

Η αύξηση προβλέπει έκδοση 4.000 κοινών μετοχών ονομαστικής αξίας € 9,50 & αξία διάθεσης € 25,00, με δικαίωμα προτίμησης των παλαιών μετόχων 3% των μετοχών των οποίων ο καθένας κατέχει.

Σε περίπτωση που η αύξηση δεν καλυφθεί, από τους παλαιούς μετόχους, σε διάστημα (1) μηνός, τότε οι αδιάθετες νέες μετοχές θα διατεθούν ελεύθερα σε παλαιούς και νέους υποψηφίους μετόχους".

Πηγή: Patrastimes
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ