2014-09-30 11:24:21
Φωτογραφία για Η Σμαράγδα Καρύδη άλλαξε χρώμα στα μαλλιά της και έγινε πιο όμορφη από ποτέ - Δείτε την [photos]
Άλλαξε χρώμα στα μαλλιά για τις ανάγκες του νέου σίριαλ του Γιώργου Καπουτζίδη «Το μαλλί είναι για το σίριαλ του Γιώργου Καπουτζίδη, «Εθνική Ελλάδος», είπε στην κάμερα της εκπομπής «Ηαppy Day» η Σμαράγδα Καρύδη που άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της και έγινε από ξανθιά, καστανή.

Η ηθοποιός, βρέθηκε στην παρουσίαση του νέου προγράμματος παραστάσεων του «Pantheon Theatre», το μεσημέρι της Δευτέρας και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή τόσο για τη νέα σειρά στην οποία πρόκειται να πρωταγωνιστήσει όσο και για την θεατρική παράσταση «Συρανό Ντε Μπερζεράκ», στην οποία θα βρεθεί στο πλευρό του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου.

«Ξεκινάμε γυρίσματα την άλλη εβδομάδα. Στην πραγματικότητα εγώ το θέλησα αυτό. Τη πρώτη φορά με την Ντάλια εγώ του είχα πει: «Κοίταξε λίγο κάτι που έχω σκεφτεί για αυτόν τον ρόλο». Αυτή τη φορά τον πήρα τηλέφωνο και του λέω: «Γιώργο, σκέφτομαι να κάνω τα μαλλιά μου καστανά για αυτόν τον ρόλο» και μου απαντάει: «Δεν το πιστεύω! Ήθελα όλη την εβδομάδα να στο πω και δεν ήξερα πώς θα το πάρεις». Ήταν κάτι που σκεφτήκαμε ταυτόχρονα», αποκάλυψε.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ