2014-09-30 12:04:52
Φωτογραφία για Ατελείωτες ουρές και ταλαιπωρία σε τράπεζες και ΕΛΤΑ στην Ξάνθη για τον ΕΝΦΙΑ [video + photos]
Έξω από τις τράπεζας και τα ΕΛΤΑ της Ξάνθης συνωστίζονταν το πρωί της Τρίτης πολίτες της περιοχής, σχηματίζοντας ατελείωτες ουρές για να καταβάλουν την πρώτη δόση του Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων, τον γνωστό ΕΝΦΙΑ.

Λίγο πριν τις 8.00, οπότε και άνοιξαν τις πόρτες τους τα κατά τόπους τραπεζικά υποκαταστήματα, δεκάδες ήταν οι πολίτες, όλων των ηλικιών, που ανέμεναν καρτερικά στην... ουρά, υπό τον φόβο επιβολής προστίμου σε περίπτωση που δεν καταβάλουν την πρώτη δόση εγκαίρως. Αντίστοιχη, αλλά μικρότερη σε έκταση, ήταν η εικόνα που παρουσίαζαν οι τράπεζες και το πρωί της προηγούμενης ημέρας.

Όπως ήταν φυσικό η ταλαιπωρία αλλά και ο εκνευρισμός χτύπησε κόκκινο, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως μια ώρα μετά το άνοιγμα των τραπεζικών υποκαταστημάτων δεν είχε καταστεί εφικτό στο σύνολό τους οι πολίτες που ανέμεναν έξωθεν αυτών να εισέλθουν μέσα και να εξυπηρετηθούν.

Πέραν τον ΕΝΦΙΑ αρκετοί ήταν αυτοί που προσέφυγαν στις τράπεζες για να εισπράξουν τις συντάξεις τους, είτε για άλλες οικονομικές τους υποχρεώσεις με τη δυσφορία να αυξάνεται.
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ