2014-09-30 20:24:50
Φωτογραφία για ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ... ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΗ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ Ο ΜΙΤΣΕΛ!
O Mίτσελ δεν άφησε... αναπάντητες τις προκλήσεις του προπονητή της Μάλμε και τόνισε πως ο ίδιος και οι παίκτες του θα... απαντήσουν στο γήπεδο!

Σε μία ακόμα συνέντευξη Τύπου ο Μίτσελ έδωσε το δικό του ρεσιτάλ με ατάκες, δείχνοντας το ήθος και την ποιότητα που τον διακρίνει!

Απάντησε με τον τρόπο του στον προπονητή της Μάλμε, διευκρινίζοντας πως από τότε που ήταν μικρός στη Ρεάλ Μαδρίτης έμαθε να σέβεται όλους τους αντιπάλους και ειδικά όταν μετέχουν σε διοργανώσεις όπως το Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Γιάννης Μανιάτης ο οποίος τόνισε πως δεν είναι σωστό και καλό ένας αντίπαλο να μην σέβεται την αντίπαλη ομάδα.

Ο Ισπανός τεχνικός από την πλευρά του με ένα ιδιαίτερο στιλ τόνισε πάνω στα όσα είπε ο Χαρέιντε πως... «συμφωνώ απόλυτα στα όσα είπε ο τεχνικός της Μάλμε. Δείχνει ότι γνωρίζει καλά την ιστορία μας και σέβεται τον σύλλογό μας, άρα συμφωνούμε μαζί του.


Συμπληρώνουμε 100 ματς στην Ευρώπη. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε αξιοπρεπείς και να διεκδικήσουμε το αποτέλεσμα. Είμαστε περήφανοι που είμαστε ελληνική ομάδα. Περήφανοι που είμαστε σε έναν θεσμό με κορυφαίες ομάδες από Αγγλία, Ισπανία και άλλες χώρες. Συμφωνούμε λοιπόν μαζί του. Θα προσπαθήσουμε αύριο, αν και είμαστε... χειρότεροι. Αν είναι τόσο πετυχημένος στο γήπεδο όσο και στις αίθουσες Τύπου, τότε θα έχουμε λίγα πράγματα να κάνουμε».

Σε ερώτηση που του τέθηκε στη συνέχεια για τον Τζίμι Ντουρμάζ ισχυρίστηκε: «Θα το γνωρίζει σίγουρα ο προπονητής της Μάλμε αυτό. Το εάν θα παίξει ή όχι (γέλια). Μας έχει μελετήσει και διαβάσει πολύ. Ξέρει για εμάς. Οπότε μπορείτε να τον ρωτήσετε. Θα ξέρει».

Για το αν επηρεάστηκε η ομάδα από τα λεγόμενα του Χαρέιντε: «Δεν μας επηρέασαν όσα είπε ο προπονητής της Μάλμε. Το λέω ειλικρινά, εγώ δεν έχω επηρεαστεί καθόλου. Ισα ίσα μας διασκέδασε. Από τότε που ήμουν μικρός και λυπάμαι που θα το πω, το πρώτο που με δίδαξαν ήταν να σέβομαι τον αντίπαλο. Ενημερώνω τον προπονητή της Μάλμε ότι αυτό το έμαθα στη Ρεάλ Μαδρίτης! Να σέβομαι τον κάθε αντίπαλο. Ξέρουμε ότι ο κάθε προπονητής έχει τον τρόπο του, όμως εγώ βλέπω την Μάλμε ακριβώς όπως είχα δει την Ατλέτικο. Εύχομαι στη Μάλμε τα καλύτερα, ότι τη σέβομαι απόλυτα. Ίσως αν ο προπονητής της είχε παίξει στη Ρεάλ ή είχε προπονήσει τον Ολυμπιακό θα καταλάβαινε καλύτερα. Η δική μου εποχή της δόξας έχει περάσει γιατί αυτό ήταν όταν ήμουν παίκτης. Και πρωταγωνιστές είναι οι παίκτες».

«Ελπίζουμε ότι αύριο ο Όλσεν, ο γκολκίπερ της Μάλμε, δεν θα παίξει πάλι τόσο καλά. Αλλά ας μη θυμώσει ο προπονητής της Μάλμε (γέλια...)», ανέφερε κλείνοντας, ενώ μετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου στήθηκε πηγαδάκι με τους Σουηδούς δημοσιογράφους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ